Finadeck

Yhteystiedot

saku.pollanen@finadeck.fi
Saku Pöllänen

Kuvaus

Tilikaudet, tilikartta, dimensiot, kirjanpidon tositteet, myyntilaskut, ostolaskut, suoritukset, asiakkaat, toimittajat ja tuotteet siirtyvät automatisoidusti Fennoasta Finadeckiin.

Talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto, joka virtaviivaistaa ja kehittää raportoinnin ja talousjohtamisen prosesseja. Yhdistä taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskeva data sekä rakenna, visualisoi ja automatisoi haluamasi raportit halutuille henkilöille. Voit laatia myös budjetit, ennusteet ja skenaariot ketterästi.

Finadeckin Raportointiohjelmisto on suunniteltu yrityksen tai konsernin taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskevien tunnuslukujen ja kassavirran visuaaliseen raportointiin. Raportointiohjelmisto sisältää muun muassa helppokäyttöiset työkalut omien tunnuslukujen ja raporttien rakentamiseen sekä helposti muokattavat dashboardit yrityksen sekä sen laskentakohteiden keskitettyyn seurantaan.

Mikäli tunnuksesi on liitetty useampaan yritykseen Finadeckissa, saat käyttöösi automaattisesti myös Omat yritykseni -dashboardin, joka on suunniteltu konsernin, yritysryppään ja franchising-ketjun yritysten keskitettyyn seurantaan.

Talousjohtamisen ohjelmisto on suunniteltu helpottamaan yritystä myös budjetoinnissa, investointien suunnittelussa, rahoitusrakenteen hallinnassa, kassanhallinnassa ja rahoituksen haussa. Taseen investointi- ja divestointisuunnitelmien työkalut sekä poisto- ja lainalaskurit mahdollistavat sen, että saat tehtyä kassavirtalaskelmat kätevästi myös tulevaisuutta koskien ja budjetoitu tase täsmää aina.

Tilitoimiston dashboardista tilitoimisto voi seurata helposti Finadeckia käyttävien asiakasyritysten taloudellisen tilan kehittymistä sekä porautua auttamaan asiakasyrityksiä muun muassa raportoinnissa, budjetoinnissa, investointien suunnittelussa ja rahoitusrakenteen suunnittelussa.

Kaikkiin Finadeckin ohjelmistoihin kuuluu vakiovarusteena työkalut toimiala- ja kilpailijavertailuun sekä arvonmääritykseen.

https://finadeck.fi