Huoltokanava

Kuvaus

API-rajapinnalla siirtyvät myyntilaskut. Asiakas- ja tuoterekisterit syntyvät ja päivittyvät automaattisesti laskujen lisäksi Fennoaan laskuaineiston tietojen mukaisina.

Huoltokanava on tietokoneella ja mobiililaitteilla käytettävä pilvipalvelu kiinteistöhuollon ja yleisen asennustyön hallintaan.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat töiden ja työjonon hallinta, työtuntien ja tarvikkeiden kirjaaminen, kiinteistöhuollon erikoistoiminnot kuten mittariluenta ja asukasluettelot, töiden raportointi asiakkaille sekä kattava laskutusjärjestelmä.

Huoltokanavassa on automaattisesti päivittyvät tukkujen hinnastot, joka helpottaa tarvikkeiden kirjaamista ja laskuttamista. Lisäksi Huoltokanava voidaan kytkeä suoraan tukkujen järjestelmään, jolloin tilausvahvistukset siirtyvät hintatietoineen Huoltokanavaan heti ostotapahtuman jälkeen.

Laskuttaminen saadaan Huoltokanavan avulla pitkälti automatisoitua. Tehdyt työt ja tarvikkeet kertyvät laskutukseen asiakkaittain, ja ne viedään lopuksi nappia painamalla laskuksi Fennoaan. Huoltokanava tuottaa toistuvat kuukausilaskut ja lähettää ne Fennoaan automaattisesti.