Ohjelmisto

Sähköinen arkistointi ja allekirjoitukset

Sähköinen allekirjoitus

Digitaalinen allekirjoitus on sisäänrakennettu Fennoan asiakirjat -osioon, asiakas- ja työntekijätietoihin sekä tilinpäätöstoimintoon. 

Lue lisää »
Sähköinen allekirjoitus

Digitaalinen allekirjoitus on sisäänrakennettu Fennoan asiakirjat -osioon, asiakas- ja työntekijätietoihin sekä tilinpäätöstoimintoon. Mikä tahansa Fennoaan ladattu PDF-asiakirja voidaan allekirjoittaa vahvan tunnistautumisen avulla.    

Fennoan digitaalinen allekirjoitus perustuu vahvaan tunnistautumiseen sekä vahvaan salaukseen. Se on juridisesti pätevä, ja allekirjoituksen aitous on jälkeenpäin varmistettavissa. Fennoa ID:ssä asiakirjojen allekirjoittamiseen vaaditaan suomalaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.   

Valitset vain PDF-asiakirjan ja listaat allekirjoittajat. Kun kaikki allekirjoitukset on tehty, tallentuu allekirjoitettu asiakirja automaattisesti Fennoaan. Myös allekirjoitettuja asiakirjoja säilytetään aina Suomessa sijaitsevilla palvelimilla turvallisessa palvelinkeskuksessa. Niistä otetaan säännölliset varmuuskopiot.  

Turvallinen aineiston säilytys

Fennoan asiakirja-arkistoa on turvallista käyttää. Kaikki aineistot hajautetaan useammalle eri palvelimelle ja varmuuskopioidaan säännöllisesti. 

Lue lisää »
Turvallinen aineiston säilytys

Fennoa arkistoi automaattisesti kaiken syntyvän kirjanpidon aineiston. Kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät asiakirjat, pöytäkirjat, sopimukset ja tilinpäätökset ovat Fennoa Asiakirjoissa loogisessa ja turvallisessa paikassa asiakkaan, tilitoimiston ja tilintarkastajan käytettävissä.    

Fennoan asiakirja-arkistoa on turvallista käyttää. Kaikki aineistot hajautetaan useammalle eri palvelimelle ja varmuuskopioidaan säännöllisesti. Pääsyä asiakirja-arkistoon voidaan sallia tai rajoittaa käyttäjäkohtaisesti.   

Tiedostoja voi raahata omalta tietokoneelta suoraan asiakirja-arkistoon haluttuun kansioon. Jokaisen yrityksen käytössä on oma sähköpostiosoite, johon lähetetyt tiedostot tallentuvat asiakirjoihin automaattisesti. Tallentamalla sähköpostiosoitteen skanneriin tai älypuhelimeen saat nykyiset asiakirjat digitoitua silmänräpäyksessä.