Ohjelmisto

Myynti ja laskutus

Automaattinen asiakkuudenhallinta 

Automaattisesti muodostuvaan asiakasrekisteriin voit asetusten lisäksi tallentaa asiakkaista tietoja muun muassa yhteyshenkilöistä, tapaamisista ja asiakastapahtumista, kuten puhelin- ja sähköpostikeskusteluista. 

Lue lisää »
Automaattinen asiakkuudenhallinta 

Automaattisesti muodostuvaan asiakasrekisteriin voit asetusten lisäksi tallentaa asiakkaista tietoja muun muassa yhteyshenkilöistä, tapaamisista ja asiakastapahtumista, kuten puhelin- ja sähköpostikeskusteluista. 

Voit tallentaa asiakastapahtumiin myös kyseisen asiakkaan asiakassopimuksen ja allekirjoittaa sen sähköisesti. Laskutusyhteenvedot löytyvät asiakaskorteilta. Samalla voit määritellä hinnastot, maksuajat ja laskujen lähetystavat aina asiakaskohtaisesti. 

Myynnin dokumentit ja raportit

Voit tehdä Fennoassa tarjoukset, myyntitilaukset, lähetteet ja laskutusluvat sekä Pro Forma -laskut, joista voit muodostaa yhdellä napin painalluksella myyntilaskuluonnoksen. 

Lue lisää »
Myynnin dokumentit ja raportit

Fennoan käyttäjänä voit hyödyntää monipuolisia myynnin dokumentteja ja raportteja erilaisiin tarpeisiisi. 

Voit tehdä Fennoassa tarjoukset, myyntitilaukset, lähetteet ja laskutusluvat sekä Pro Forma -laskut, joista voit muodostaa yhdellä napin painalluksella myyntilaskuluonnoksen. Toimintoa hyödyntämällä pysyt ajan tasalla tarjous- ja tilauskannasta. Lisäksi Fennoassa voi tehdä tilauksista ja lähetteistä koontilaskuja.    

Myynnin raporttien avulla yrityksen johto ja myyntihenkilöstö saavat ajantasaista tietoa myynnin tilasta.  

Muistutuslaskut ja perintä 

Fennoa muistuttaa käyttäjiä yrityksen erääntyneistä saatavista. Voit myös automatisoida koko perintäprosessin ja varmistaa yrityksesi kassavirran. 

Lue lisää »
Muistutuslaskut ja perintä 

Fennoa muistuttaa käyttäjiä yrityksen erääntyneistä saatavista. Voit valita yrityksellesi sopivimman tavan maksuhuomautusten lähettämiseen. Lisäksi voit automatisoida koko perintäprosessin ja varmistaa yrityksesi kassavirran. 

Laskut voidaan siirtää joko automaattisesti tai yhdellä klikkauksella valitsemaasi perintätoimistoon (KTI Perintä, Perintäritari Oy, Visma Duetto tai Ropo Capital). Automaatio voidaan asettaa yrityksen myyntiasetuksiin oletuksena. Voit myös määritellä poikkeukset asiakaskohtaisesti.  

Verkkolaskujen lähetys  

Fennoalla laskutat niin yhteisöt kuin yksityishenkilötkin sähköisesti.  

Lue lisää »
Verkkolaskujen lähetys  

Fennoalla laskutat niin yhteisöt (B2B) kuin yksityishenkilötkin (B2C) sähköisesti.   

Yritysten verkkolaskutus on mahdollista kaikille asiakkaille – myös niille, joilla ei ole ostojen verkkolaskujen vastaanottoa käytössä.  

Myös kuluttajaverkkolaskujen lähetys Fennoasta sekä suoramaksujen hyödyntäminen on mahdollista. Laskuttajailmoituksen lähetys onnistuu nappia painamalla Fennoassa. Kuluttajien tekemät e-laskujen tilaukset päivittyvät yrityksesi asiakasrekisterin tietoihin automaattisesti.  

Factoring-rahoitus 

Mikäli yrityksesi käyttää factoring-rahoitusta, Fennoa siirtää laskukopiot factoring-yhtiöön automaattisesti. 

Lue lisää »
Factoring-rahoitus 

Mikäli yrityksesi käyttää factoring-rahoitusta, Fennoa siirtää laskukopiot factoring-yhtiöön automaattisesti.    

Pankkien toimiessa rahoitusyhtiönä Fennoa Robotti kirjaa automaattisesti maksettujen laskujen viitesuoritukset reskontrassanne.

Monipuoliset toiminnot ja automaatio 

Fennoalla laskujen luonti ja lähetys onnistuvat paitsi verkossa vaivattomasti ja nopeasti, myös ajastetusti. 

Lue lisää »
Monipuoliset toiminnot ja automaatio 

Fennoalla laskujen luonti ja lähetys onnistuvat paitsi verkossa vaivattomasti ja nopeasti, myös ajastetusti. Järjestelmällä hoidat esimerkiksi automaattiset toistuvaislaskut, ajastetut laskut, massalaskutuksen, muistutukset, perinnän ja factoring-rahoituksen. 

Fennoalla hoidat kätevästi niin yrityksen, yhdistyksen kuin talo- ja kiinteistöyhtiönkin laskutuksen. 

Helppokäyttöinen laskutusohjelma

Fennoalla myyntilaskut voidaan tehdä yhdessä ja samassa järjestelmässä. Saatavien seuranta on automaattista, ja raportointi ja kirjanpito ovat aina ajan tasalla.

Lue lisää »
Helppokäyttöinen laskutusohjelma

Fennoalla myyntilaskut voidaan tehdä yhdessä ja samassa järjestelmässä. Saatavien seuranta on automaattista, ja raportointi ja kirjanpito ovat aina ajan tasalla. 

Laskutuksessa voidaan hyödyntää asiakasrekisteriä tai hakea tiedot YTJ:stä ja TIEKE-palvelusta Y-tunnuksella. Kaikki lähetystavat verkkolaskusta sähköpostilaskuun ovat kaikille asiakkaille käytettävissä –kuten myös tulostuspalvelu. Suoritusten kohdentaminen tapahtuu automaattisesti. Laskutusohjelma myös seuraa verkkolaskun sekä sähköpostilaskun perillemenoa ja ilmoittaa mahdollisista häiriötilanteista.   

Fennoan käyttöön siirryttäessä asiakas- ja tuoterekisterin voi tuoda toisesta järjestelmästä XLSX-tiedostotuontina.