Yrityksille

Ohjelmiston valinta ja vaihtaminen

Tavoitteletko taloushallintoa, jossa tilitoimisto ja yritys tekevät saumatonta yhteistyötä, toiminnot ovat sähköisiä ja automatisoituja, ja aikaa ja vaivaa säästyy päivittäin? Silloin Fennoaan vaihtaminen kannattaa.

Järjestelmän vaihdon voit tehdä juuri silloin, kun itse haluat. Sujuva vaihtoprosessi varmistaa, että ohjelmistosta toiseen siirtyminen ei aiheuta lisää ongelmia vaan ainoastaan ratkaisee niitä. Helposta siirtymisestä pidämme huolta kattavilla taustatöillä, hyvillä tukipalveluilla sekä valmiilla integraatioilla ja Fennoan API-rajapinnalla.

Miten vaihtaminen tapahtuu käytännössä?

Sekä tilitoimisto että asiantuntijamme Fennoalla ovat yrityksen tukena taloushallinnon järjestelmän vaihdon jokaisessa vaiheessa.

Yksityiskohdat hinnoittelusta, integraatioista ja käytännön siirrosta sovitaan aina tapauskohtaisesti yrityksen kanssa. Sinulta odotetaan vain aloitetta sekä halua ja rohkeutta tarttua taloushallinnon tehokkaimpiin ja kehittyviin käytäntöihin. Sen jälkeen, kun taustatyöt on tehty hyvin, integraatiot ja ominaisuudet on valittu ja siirtyminen hoidettu, saat tukea ja koulutusta aina tarvittaessa.

Lähtötilanteen kartoitus tilitoimiston kanssa

Mahdolliset integraatiot ja ominaisuustason valinta

Tietojen siirto ja käyttöönotto

Käyttökoulutus ja tuki

Fennoan saat käyttöösi asiantuntevan tilitoimiston kautta

Lisää sujuvuutta järjestelmien integroinnilla

Tiesitkö, että voit vaivattomasti siirtää dataa yrityksesi muista järjestelmistä Fennoan taloushallinto-ohjelmistoon valmiilla rajapinnoilla tai Fennoa API:n avulla? Yhdistettäviä järjestelmiä voivat olla vaikkapa toiminnanohjaus, kassajärjestelmä tai verkkokauppa. Integraatiot varmistavat, että kaikki tarvittavat tiedot siirtyvät viiveettä suoraan Fennoan ohjelmiston kirjanpitoon.

Unohda manuaalinen tietojen syöttö – valitse sujuvuus.

Tutustu Fennoa integraatioihin

Fennoa – työkalusi tehokkaampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan

Kokosimme tilitoimistojen asiakkaille tarkoitettuun esitteeseen keskeisimmät Fennoan tarjoamat hyödyt sekä toiminnot, joiden avulla sekä tilitoimistojen että erityisesti niiden asiakkaiden arki muuttuu sujuvammaksi.

Lataa esite
ASIAKASTARINAT

“Laskut voi käydä helposti hyväksymässä palvelussa, eikä niitä tarvitse erikseen naputella verkkopankkiin.”

Yli 20 vuoden historiansa aikana Kauneushoitola Riikka Tainio-Hendrell on laajentunut pienestä yrityksestä viiden henkilön korkealaatuiseksi hoitolaksi. Fennoan sähköisen ohjelmiston käyttöönoton jälkeen kauneushoitolan taloushallinnon ylläpito on paitsi nopeutunut, myös muuttunut ennustettavammaksi.

Lue lisää

Fennoan saat käyttöösi asiantuntevan tilitoimiston kautta

Kolme teesiämme

Me uskomme parempaan tulevaisuuteen – myös taloushallinnon maailmassa. Parantaminen kuitenkin vaatii rohkeutta, sinnikkyyttä ja halua uudistua. Siksi olemme parempia yhdessä.

Arvosta omaa työtäsi

Kaikki ammattitaito on arvokasta, ja siihen pitää saada keskittyä. Fennoan kokonaisratkaisulla on paljon suurempi tehtävä kuin vain taloushallinnon tehokas ylläpitäminen. Se on luotu ennen kaikkea helpottamaan arkea ja tukemaan omaan ammattitaitoon keskittymistä.

Helppous ja varmuus edellä

Sen sijaan, että vain lupaisimme helppoja toimintoja, teemme jatkuvasti töitä helppouden ja sujuvuuden kehittämisen eteen. Se vaatii tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa sekä asiakkaittemme kuuntelua – ja olemme sitoutuneet vahvasti molempiin.

Uskalla haastaa vanhat tavat

Vallitsevien tapojen ja käytäntöjen haastaminen vaatii rohkeutta, mutta yhdessä se on helpompaa. Me uskomme siihen, että jatkuva kehittyminen on parhaimpien tuloksien taustalla. Siksi rohkaisemme sekä omia tekijöitämme että asiakkaitamme vaatimaan parempaa, helpompaa ja tehokkaampaa.