Usein kysyttyjä kysymyksiä

Taloushallinto vaatii syvällistä osaamista ja siksi kirjanpito kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Kun tilitoimisto tarjoaa myös ohjelmiston osana palvelua, työnjako ja palvelut voidaan määritellä yritystä parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Fennoa ei myöskään halua kilpailla tilitoimistoja vastaan – näin taataan aito yhteistyö ohjelman kehittämisen parissa.
Yritysten yleisimmät kysymykset liittyvät kirjanpidollisiin asioihin ja niihin tilitoimisto osaa vastata parhaiten. Tilitoimisto tuntee myös asiakkaansa parhaiten.

Koulutamme tilitoimistojen pääkäyttäjät, jotta he voivat palvella asiakkaitaan myös ohjelmaan liittyvissä asioissa. Tekniset, ohjelmistoon liittyvät kysymykset tilitoimisto voi selvittää yhdessä Fennoan kanssa.
Fennoa sopii kaikenkokoisille yrityksille. Käyttäjinä onkin sekä pieniä yhden hengen yrityksiä että isoja yrityksiä. Mikäli toiminta on harrastusluonteista ja tapahtumia on vain muutama vuodessa, sähköinen taloushallinto-ohjelma ei kuitenkaan kannata. Muissa tapauksissa sen rooli arjen sujuvoittajana on merkittävä.
Fennoa sopii erinomaisesti myös yhdistyksille. Fennoasta löytyy yhdistyksille oma tilikartta ja helposti muokattavat raportit.
Saat tarjouksen Fennoaa käyttävästä tilitoimistosta.
Kyllä, Fennoaan voidaan tuoda aiemman kirjanpito-ohjelman tositteet ja tilikaudet tiedostona.
Kyllä, Fennoassa voidaan maksaa osto-, matka- ja kululaskut, palkat sekä tehdä tilisiirtoja. Maksaminen voidaan myös automatisoida.

Maksaminen onnistuu myös Fennoa Mobiilissa.
Kyllä voit. Fennoan rajapintojen kautta esim. myyntilaskut saadaan siirtymään automaattisesti Fennoan myyntireskontraan.
Palkkatapahtumat voidaan syöttää suoraan Fennoaan tai mikäli yritykselläsi on käytössä erillinen tuntikirjausjärjestelmä, voidaan sieltä tuoda palkkatiedot tiedostona Fennoaan.
Ota yhteyttä tilitoimistoosi. Jos sinulla ei vielä ole tilitoimistokumppania tai omasi ei tarjoa Fennoaa, kurkkaa lista Fennoaa tarjoavista tilitoimistoista.

”Helppous on ehdottomasti avainsana. Kun asiat hoituvat nopeasti ja stressittömästi, jää minulle huomattavasti enemmän aikaa keskittyä kaikkiin muihin yrittäjän tehtäviin.”

Kokemuksia Fennoasta