Wattia

Yhteystiedot

info@wattia.eu
040 684 2477
https://wattia.eu

Kuvaus

Wattia-Fennoa-integraatio on ns. täysintegraatio, johon sisältyy:
– Asiakasrekisteri (aloituksen yhteydessä Fennoan asiakasrekisteri on mahdollista siirtää Wattiaan ja tämän jälkeen muutokset synkronoituvat Wattiasta Fennoaan)
– Myyntilaskujen ja hyvityslaskujen lähetys
– Myyntilaskujen maksutietojen haku
– Myyntikuitit (käteisellä/kortilla maksetut laskut)
– Ostolaskut (ostolaskujen haku, laskurivien kopiointi edelleenlaskutettavaksi myyntilaskulla ja ostolaskujen hyväksyminen/hylkäys)
– Laskentakohdetiedot myynti- ja ostolaskuille (laskukohtaisesti) sekä palkkoihin
– Palkansaajien siirto Wattiasta Fennoaan (csv-tiedosto)
– Palkkojen rivitiedon siirto Wattiasta Fennoaan (csv-tiedosto)

Integraatio on pääsääntöisesti reaaliaikainen seuraavilla poikkeuksilla: Myyntilaskujen maksutiedot ja ostolaskut haetaan yöajona kerran vuorokaudessa (uudet ostolaskut voidaan myös hakea käyttäjän toimesta), palkansaajat ja palkkatapahtumat siirretään manuaalisesti csv-tiedostoina.

Tolkun toiminnanohjausjärjestelmä

Wattia on toiminnanohjausjärjestelmä, joka istuu erityisen hyvin LVI-, kylmä- ja sähköalalle sekä rakennus-, remontti-, huolto- ja kunnossapitoliiketoimintaa harjoittaville yrityksille. Monipuoliset toiminnot tarjouslaskennasta tuntikirjauksiin tuovat kustannustehokkuutta toimintaan ja putsaavat työnjohtajan työpöydän.

Ominaisuuksia lisäksi: varastotoiminto, kalenteri, tukkuhinnastot, omat tuotteet, mobiilikäyttö, töiden jakamisen työkalut, tarjouslaskenta.

Wattian keskeisin osa on työmääräin, joka tekee töiden organisoinnin todella helpoksi. Tarvikkeiden poimiminen laskulle on mutkatonta ja työtuntien kirjaaminen sujuvaa. Myynti- ja ostolaskut, tuntikortit ja raportointi hoituvat jouhevasti. Wattian kanssa yrittäjä tietää tismalleen, miten kannattavasti työ tuli tehtyä.

Wattian asiakkaana
– Luot uuden työkohteen / projektin helposti
– Työntekijän kirjaukset kohteelle ja tuntikortille samalla kertaa
– Tuotteet luettelosta, varastosta, laskulta, viivakoodista
– Asiakasryhmä-asettelu
– Kateseuranta
– Valmiiksi kirjattu työ on helppo laskuttaa kokonaisuutena tai maksuerissä, haluttaessa myös suoraan työ- ja tarvikekirjausten mukaan
– Integraatiot kirjanpitoon, hinnastoihin, kalenteriin

Wattia on integroitavissa saumattomasti taloushallinto-ohjelmistoon. Sen myötä myös saatavien seuranta, tulosseuranta, kirjanpito ja tilinpäätös hoituvat varmasti ja tarkasti.