Fennoa Oy

Kehittyminen laadun lähtökohtana

Fennoa yhdistää erilaisia ja kehittyviä toimintoja joustavaksi kokonaisuudeksi, jolla saavutetaan saumaton yhteiskäyttö tilitoimiston ja sen asiakkaiden välille. Tuotekehityksemme ytimessä ovat ketterät Agile-ohjelmistokehitysmenetelmät.

Julkaisemme palveluumme kerran kuussa uuden tuotantoversion koko asiakaskunnallemme. Jakamassamme päivitystiedotteessa kerrotaan uuden version sisältämät uudet ominaisuudet ja korjaukset. Samalla ohjekantamme päivitetään jokaisen versiopäivityksen jälkeen.

Roadmapilla kohti parempaa taloushallintoa

Fennoaa kehitetään yhteistyössä tilitoimistojen ja muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Kehityksemme tueksi olemme luoneet roadmapin eli tiekartan, jonka avulla pyrimme saavuttamaan niin pieniä kuin pitkänkin tähtäimen tavoitteita.

Tällä hetkellä Fennoan roadmap sisältää seuraavia kehityskohteita:

  • Ostojen tiliöintiautomaatio
  • API-integraatioiden parempi tuotteistus
  • Uusi Fennoa Mobiili sähköisille loppuasiakkaille
  • Alan kehityksen ja muutoksien jatkuva seuraaminen.
Tuotekehitys

Fennoa jatkuvassa kehityksessä asiakasyhteistyön avulla

Tiesitkö, että kirjaamme jokaisen tuki@fennoa.com -osoitteeseen tulevan kehitystoiveen tai korjauspyynnön talteen? Uusiin versioihin päätyy pääosin eniten toivottuja pyyntöjä, sillä kehitystämme ohjaa mahdollisimman monen tilitoimiston käyttökokemuksen parantaminen. Mahdolliset ohjelmistovirheet kuitenkin korjataan aina mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä