Tilitoimistoille

Kumppanuusohjelma varmistaa sujuvan ja tuloksellisen taloushallinnon

Kumppanuusohjelmamme avulla tarjoamme tilitoimistoille parasta mahdollista yhteistyötä ja tukea. Kaikki Fennoa-tilitoimistot voivat halutessaan osallistua kumppanuusohjelmaan ilman ylimääräisiä kuluja – me ajamme tilitoimistojen parasta etua.

Miksi tilitoimiston kannattaa liittyä kumppanuusohjelmaan?

  • Ohjelma on kaikille osapuolille tehokas tapa huolehtia, että tilitoimisto voi käyttää Fennoan taloushallinnon ohjelmistoa juuri omiin ja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin sopivalla tavalla.
  • Kumppanuusohjelmaan kuuluminen on todiste siitä, että tilitoimisto on Fennoan ohjelmiston asiantuntija ja huolehtii asiakkaidensa taloushallinnosta tehokkaasti.
  • Verkkosivuiltamme löytyy erikseen listattuna kumppanuusohjelmaan kuuluvat tilitoimistot. Siten esimerkiksi yritykset löytävät helposti alueensa Fennoa-kumppanitilitoimistot.
  • Jokaisella kumppanuusohjelman tilitoimistolla on nimetty Fennoalta oma asiakaspäällikkö, joka huolehtii kumppanuuden ylläpitämisestä ja toimii tukihenkilönä, joka antaa apua aina tarvittaessa.

Mitä tilitoimisto saa kumppanuusohjelmasta?

  • Tavallisten etujen lisäksi tilitoimistot hyötyvät tiiviistä yhteistyöstä sekä saavat sellaista apua, kuin tarvitsevat.
  • Kumppanuusohjelmaan kuuluvat erilliset kumppanuusmateriaalit. Näihin lukeutuvat mm. kumppanuusohjelman logo ja julisteet sekä kumppaneiden erityishintaiset ikkunatarrat, roll-up-mainokset ja liput Fennoan asiakaspäiville.
  • Fennoan asiakaspäällikkö sopii tapaamiset tilitoimiston kanssa, toimii jälleenmyynnin tukena, sparraa ja on yhteyshenkilö, joka vie tilitoimiston toiveita eteenpäin.

Tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmisto

Saamme paljon positiivista palautetta Fennoan helppokäyttöisyydestä ja se onkin yksi ohjelmiston kehityksen kantava teema. Tuotteellamme haluamme osoittaa arvostusta tilitoimistojen ja heidän asiakkaidensa työtä ja aikaa kohtaan. Kehitämmekin Fennoaa jatkuvasti – yhdessä asiakkaittemme kanssa. Tuotteen pitää vastata tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Tutustu tuotekehityssuunnitelmiamme ja ota kerro meille, miten palvelumme voisi olla aiempaakin parempi.

Tutustu suunnitelmiin ja osallistu

Yksi esittely vastaa 1000,5 sanaa

Varaa tilitoimistollesi ilmainen Fennoa-palvelun esittely etänä tai paikan päällä.

Varaa esittely
ASIAKASTARINA

”Asiakkaamme ovat tykänneet Fennoasta hirveästi sen selkeyden ja helppouden ansiosta”

Fennoan toiminnot nopeuttavat yritysasiakkaiden taloushallintoa monin tavoin ja tekevät siitä suoraviivaisempaa.

 

Iiro Leino
Tilimanager

Lue lisää