Tilitoimistoille

Tilitoimiston kumppanuusohjelma

Kumppanuusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on varmistaa, että Fennoan ohjelmiston käyttö sujuu tilitoimistossa sille toimivimmalla ja tuloksellisimmalla tavalla. Ohjelma sisältyy Fennoan kokonaisratkaisuun, eikä sinun tarvitse huolehtia erillisistä maksuista. Kaiken ytimessä on työnteon sujuvoittaminen ja tehostaminen – jokaista asiakkuutta hoidetaan asiakkaan ehdoilla.

Kumppanuusohjelmaan sisältyy: 

Me Fennoalla uskomme siihen, että omaan työhön on saatava keskittyä täydellä potentiaalilla. Siksi jokaiselle tilitoimistolle nimetään oma asiakaspäällikkö, joka huolehtii kumppanuuden ylläpitämisestä ja toimii omana tukihenkilönä, jolta pyytää apua aina tarvittaessa. Jos asiakaspäällikkö ei voi jokaisessa tilanteessa auttaa, oikea henkilö etsitään puolestasi. 

Asiakaspäälliköiden tehtäviin lukeutuvat: 

Tiedolla johtamisen eturintamassa

Fennoa on kehittänyt ainutlaatuisen tilitoimistojen toiminnanohjaukseen tarkoitetun Ohjaamon. Koska monien eri yritysten tarpeiden käsitteleminen yksitellen on työlästä ja haastavaa, kokoamme kaiken tarvittavan samaan ohjelmistoon. Voit jättää ylimääräiset asennukset, kirjautumiset, päivitykset, siirrot ja integraatiot historiaan – toiminnanohjaus on osa Fennoan palvelua.

Tutustu tuotekehityssuunnitelmiimme ja kerro meille, miten palvelumme voisi olla aiempaakin parempi.

Tutustu suunnitelmiin ja osallistu

Yksi esittely vastaa 1000,5 sanaa

Varaa tilitoimistollesi ilmainen Fennoa-palvelun esittely etänä tai paikan päällä.

Varaa esittely