Finadeck

Yhteystiedot

saku.pollanen@finadeck.fi

Saku Pöllänen

Kuvaus

Voit tilata Finadeckin 30 päivän maksuttoman testijakson suoraan Finadeckin kotisivulta ja kytkeä integraatiot päälle muutamassa minuutissa omatoimisesti tai Finadeckin opastuksella.

 

Tilikaudet, tilikartta, dimensiot, kirjanpidon tositteet, myyntilaskut, ostolaskut, suoritukset, asiakkaat, toimittajat ja tuotteet siirtyvät automatisoidusti Fennoasta Finadeckiin.

 

Finadeck tukee yritys-, yhdistys- ja kiinteistökirjurin tilikarttoja.

Yhdistä taloutta sekä päivittäistä liiketoimintaa koskeva data, rakenna, visualisoi ja automatisoi haluamanne raportit ja laadi budjetit, ennusteet ja skenaariot ketterästi.

 

Finadeck Light on suunniteltu yrityksen taloutta ja päivittäistä liiketoimintaa koskevan datan yhdistämiseen ja tunnuslukujen sekä kassavirran visuaaliseen raportointiin. Light sisältää muun muassa monipuoliset työkalut omien tunnuslukujen ja raporttien rakentamiseen sekä helposti muokattavat dashboardit yksittäisen yrityksen ja sen laskentakohteiden tarkasteluun sekä konsernin ja yritysryppään keskitettyyn seurantaan.

 

Finadeck Basic on suunniteltu helpottamaan yritystä myös budjetoinnissa, investointien suunnittelussa, rahoitusrakenteen- ja kassanhallinnassa sekä rahoituksen haussa. Taseen investointi- ja divestointisuunnitelmien työkalut sekä poisto- ja lainalaskurit mahdollistavat sen, että kassavirtalaskelma saadaan tehtyä kätevästi myös tulevaisuutta koskien sekä sen, että budjetoitu tase täsmää aina.

 

Finadeck Professional sisältää yllä mainittujen toiminnallisuuksien lisäksi työkalut myös yrityksen käyttöomaisuuden hallintaan.

 

Tilitoimiston Dashboardista tilitoimisto voi seurata helposti Finadeckia käyttävien asiakasyritysten taloudellisen tilan kehittymistä sekä porautua auttamaan asiakasyrityksiä muun muassa raportoinnissa, budjetoinnissa, investointien suunnittelussa ja rahoitusrakenteen suunnittelussa.

https://finadeck.fi