MaxTech

Yhteystiedot

myynti@maxtech.fi

Mikko Ängeslevä

Kuvaus

API-rajapinnalla siirtyvät myyntilaskut. Asiakas- ja tuoterekisterit syntyvät ja päivittyvät automaattisesti laskujen lisäksi Fennoaan laskuaineiston tietojen mukaisina.

Lisäksi tuntitietojen siirto csv-tiedostolla palkanlaskentaan.

Maxtech tarjoaa ERP- ja työnhallintajärjestelmiä erilaisiin tarkoituksiin. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden, työntekijöiden sekä kalustonhallinnan ja on siksi monipuolinen ratkaisu lähes kaikille yrityksille ja toimialoille.

Parhaimmillaan ERP-järjestelmä on kattava ja laaja palvelu, joka sisältää kaikki tarpeelliset työkalut kokonaisvaltaiseen työnhallintaan: työajan raportoinnin, matkalaskut, ajopäiväkirjan, työmääräysten hallinnan ja käyntikuittausten kautta työvuorosuunnitteluun, automaattisiin palkka- ja laskutusaineistoihin.

Laskutus- ja palkka-aineistot siirtyvät sähköisesti Maxtech Pro:sta Fennoaan automaattisesti TES-tulkittuna. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse erikseen toimittaa palkanlaskijalle aineistoa, ja palkanlaskenta saadaan suoritettua nopeammin. Fennoan ja Maxtechin välinen rajapinta on todettu käytössä erittäin luotettavaksi. Fennoan ja Maxtech Pro- järjestelmien integraation käyttöönotto on erittäin yksinkertaista.

www.maxtech.fi