Fennoa Oy

Fennoan historia

Fennoa Oy perustettiin vuonna 2014. Ajatuksena oli tarjota suomalaisille tilitoimistoille kilpailukykyinen, riippumaton, automatisoitu ja digitaalinen taloushallinnon pilvipalvelu. Varsinainen tarina sai alkunsa kuitenkin jo aiempien taloushallinnon järjestelmien ylläpitotaakan kanssa tuskailtaessa.

Koko taloushallinnon ala oli uudistumassa ja tarjoamassa huikean määrän mahdollisuuksia. Ohjelmistotalot kuitenkin pitivät uutta pelkkänä taakkana. Aloimme miettiä, voisiko asiat oman yrityksen myötä tehdä alusta alkaen toisin. Ehkä jopa paremmin, kuin koskaan ennen oli tehty, sekä hyödyntäen täysimääräisesti alan uudistumisen tuomia mahdollisuuksia sen sijaan, että niitä pidettäisiin rasitteina.

Vuonna 2015 Fennoa oli niin sanotusti tuotantovalmis. Toimintopuutteita oli yhä lukemattomia, mutta ohjelmassa yhdistyi jo ensimmäisestä tuotantoversiosta lähtien kirjanpito, myynnit, ostot ja pankkiliikenne saumattomana kokonaisuutena.

Me tunnemme tekniikan ja sen mahdollisuudet, tilitoimistokumppanimme tuntevat toimialan ja sen haasteet. Tällä yhteistyöllä aloitimme toimintamme, ja sillä varmistamme sekä oman että asiakkaidemme menestyksen yhä tänäkin päivänä.

Avainluvut

Yli 500 tilitoimistoa
Yli 25 000 yritystä ja yhdistystä
Yli 500 000 käsiteltyä laskua kuukaudessa
Yli 30 000 laskettua palkkaa kuukaudessa

Periaatteet ja toimintatavat

Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen kumppani, jota tilitoimisto voi toivoa. On selvää, että sen tavoitteen saavuttamiseksi meidän tulee kuunnella asiakkaittemme toiveita äärimmäisen tarkasti ja ymmärtää sekä tilitoimiston että heidän asiakkaidensa toimintaa. Tämän tavoitteen ytimessä on myös jatkuva kehittyminen: vain aktiivisella ja rohkealla muuttumisella voimme varmistaa oman ja asiakkaittemme menestymisen. Siksi haastamme niin omia kuin yleisiäkin toimintatapoja, jotta voimme tarjota aina parhainta mahdollista ohjelmistoa.

Arvot

Fennoan arvojen keskiössä ovat ammattiosaamisen arvostaminen, helppouden ja varmuuden tarjoaminen sekä rohkeus kehittyä jatkuvasti. Me uskomme siihen, että sanoille on oltava näyttöä – siksi emme lupaa mitään, mitä emme voi todistaa. Fennoan kokonaisratkaisun puolesta puhuvat niin luvut, kehittymistavat kuin asiakkaammekin.