Tilitoimistoille

Fennoan käyttöönottokoulutus

Asiakaspalvelu käyttöönoton tukenasi

Asiakaspalvelutiimimme huolehtii Fennoan ohjelmiston käytön opastamisesta ja käyttöön kouluttamisesta. Asiakaspalvelussa sinua auttavat laajan kokemuksen omaavat sovellusasiantuntijat.

Palvelun käyttöönotto ja koulutus

Asiakaspalvelumme huolehtii palvelun perustamistoimista ja kouluttaa uudet tilitoimistoasiakkaat Fennoa-ohjelmiston asiantuntijoiksi.

Palvelun käytön aikainen tuki

Asiakaspalvelumme tarjoaa tilitoimistojen pääkäyttäjille tukea arkipäivisin sähköpostitse ja puhelimitse. Myös kattavat ohje- ja videokirjastot toimivat pikaisena apua pulmatilanteissa.

Fennoan webinaarit

Asiakaspalvelumme järjestää webinaareja, joissa käymme ohjelman eri osa-alueita yksityiskohtaisesti ja kattavasti läpi.

Palvelun käytön palautteen käsittely

Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki asiakkailta tulevat kehitysehdotukset ja parannukset. Kehitykseen liittyvät asiat viemme eteenpäin Fennoan kehitystiimin käsiteltäväksi.

Fennoan webinaarit

Ostolaskujen tehokas tiliöinti
Yksi tilitoimistojen työläimmistä tehtävistä on huolehtia asiakasyritysten ostolaskujen ja kuittien tiliöinnistä. Webinaarissa tutustumme tarkemmin tiliöinnin toiminnallisuuksiin, jotta työntekosi olisi mahdollisimman tehokasta ja nopeaa.

Kirjanpidon tehokas kokonaisprosessi Fennoalla
Webinaarissa käymme läpi Fennoa-ohjelmiston kokonaisuutta sekä sitä mitä kaikkea voit taloushallinnon kokonaisratkaisusta saada irti oman arkesi tueksi. Avaamme erilaisia käytäntöjä ja toimintatapoja mahdollisimman hyvien lopputuloksien saavuttamiseksi.

Palkkojen käyttöönotto ja asetukset
Webinaarin tavoitteena on selkeästi, yksityiskohtaisesti ja tehokkaasti avata palkkojen käyttöönottoa Fennoan asiakkaana. Tutustutamme kuulijat tarvittaviin toimenpiteisiin sekä ohjeisiin, joilla palkanlaskenta onnistuu vaivattomasti ja helposti.

Tiedolla johtamisen eturintamassa

Fennoa on kehittänyt ainutlaatuisen tilitoimistojen toiminnanohjaukseen tarkoitetun Ohjaamon. Koska monien eri yritysten tarpeiden käsitteleminen yksitellen on työlästä ja haastavaa, kokoamme kaiken tarvittavan samaan ohjelmistoon. Voit jättää ylimääräiset asennukset, kirjautumiset, päivitykset, siirrot ja integraatiot historiaan – toiminnanohjaus on osa Fennoan palvelua.

Tutustu tuotekehityssuunnitelmiimme ja kerro meille, miten palvelumme voisi olla aiempaakin parempi.

Tutustu suunnitelmiin ja osallistu

Yksi esittely vastaa 1000,5 sanaa

Varaa tilitoimistollesi ilmainen Fennoa-palvelun esittely etänä tai paikan päällä.

Varaa esittely