Sähköinen allekirjoitus on vaivaton

Digitaalinen allekirjoitus on sisäänrakennettu Fennoan asiakirjat -osioon, asiakas- ja työntekijätietoihin sekä tilinpäätöstoimintoon. Mikä tahansa Fennoaan ladattu PDF-asiakirja voidaan allekirjoittaa sähköisesti.  

Fennoan digitaalinen allekirjoitus perustuu vahvaan tunnistautumiseen sekä vahvaan salaukseen. Se on juridisesti pätevä, ja allekirjoituksen aitous on jälkeenpäin varmistettavissa. Asiakirjojen allekirjoittamiseen vaaditaan suomalaiset tai ruotsalaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. 

Allekirjoitukset kerätään valitset allekirjoitettavan PDF-asiakirjan, listaamalla allekirjoittajat ja tarvittaessa määrittelemällä allekirjoituskierto. Kun kaikki allekirjoitukset on tehty, tallentuu allekirjoitettu asiakirja automaattisesti Fennoaan.

Turvallinen aineiston säilytys

Fennoan asiakirja-arkistoa on turvallista käyttää. Kaikki aineistot hajautetaan useammalle eri palvelimelle ja varmuuskopioidaan säännöllisesti. Pääsyä asiakirja-arkistoon voidaan sallia tai rajoittaa käyttäjäkohtaisesti. 

Fennoa arkistoi automaattisesti kaiken sinne syntyvän kirjanpidon aineiston. Kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät asiakirjat, pöytäkirjat, sopimukset ja tilinpäätökset ovat Fennoa Asiakirjoissa loogisessa ja turvallisessa paikassa asiakkaan, tilitoimiston ja tilintarkastajan käytettävissä.  

Tiedostoja voi myös raahata omalta tietokoneelta suoraan asiakirja-arkistoon tai lähettämällä ne Fennoaan sähköpostitse. Jokaisen yrityksen käytössä on oma sähköpostiosoite, johon lähetetyt tiedostot tallentuvat asiakirjoihin automaattisesti. Tallentamalla sähköpostiosoitteen skanneriin tai älypuhelimeen saat nykyiset asiakirjat digitoitua silmänräpäyksessä. 

Haluatko nähdä Fennoan ominaisuudet omin silmin?