Fennoa – helppous on avainsana

Kyllästyttääkö kuittien ja exceleiden pyörittely sekä tositteiden sähköpostittelu? Tai takkuaako ohjelmistojen käytettävyys?

Fennoan avulla pidät kirjanpitosi hyvässä järjestyksessä yhdessä tilitoimistosi kanssa, lähetät laskut, hallitset saataviasi, haet raportit, hallinnoit sähköiset allekirjoitukset, pidät yllä sähköistä arkistoa, sekä hallinnoit vielä palkanlaskijan kanssa palkanmaksamiseen liittyvät asiat. Kaiken lisäksi otat askeleen kohti paperitonta toimistoa!

Sähköinen taloushallinto ei ole vaikeaa – päinvastoin. Fennoa on aidosti helppokäyttöinen. Fennoaa käyttää jo yli 30 000 yritystä ja yhteisöä – eikä suotta!

Kokemuksia Fennoasta

Miksi juuri Fennoa?

Helppokäyttöinen ja aikaa säästävä

Ohjelmaan sisään leivotut automaatiot ja robotiikka poistavat rutiininomaisia työvaiheita.

Suomalainen

Omistuspohja on 100% Suomessa ja päätökset tehdään lähellä. Yhteistyö suomalaisten toimijoiden kesken on tiivistä ja tunnemme toimintaympäristön erinomaisesti.

Nuori ja ketterä

Palvelemme asiakkaita tänään, mutta tähyämme koko ajan tulevaisuuteen. Toimintamme ja ohjelmistomme kehittyy ketterästi ilman pitkän historian luomaa taakkaa.

Kattava

Yksi ohjelma – kaikki taloushallintoon

Loistava mobiilisovellus

Mobiilisovellus helpottaa asioiden hoitoa lennosta ja vähentää työn kasautumista.

Ympäristöystävällinen

Valitsemalla Fennoan valitset myös vihreämmän tavan toimia. Tulevaisuuden taloushallinto tarvitsee tulevaisuuden – ja sen eteen teemme töitä ja valintoja.

Tutustu Fennoan ominaisuuksiin

KOKEMUKSIA FENNOASTA ”Tärkeintä on se, että ei itse tarvitse järjestellä laskutuksia tai huolehtia siitä, onko kaikki varmasti hoidettu.”

Toisinaan ajatus “mitä vähemmän, sen parempi” kuvaa tiettyjä elämän osa-alueita täydellisesti. Näin on Sormusten Herra -kultasepänliikkeen omistajan Erkko Rannan tapauksessa, kun kysymys on taloushallinnosta.

Fennoan sähköisen kokonaisratkaisun käyttöönotto on varmistanut, että taloushallinnon yksityiskohdista tarvitsee huolehtia itse vain juuri sen verran, kuin haluaa.

Kokemuksia Fennoasta

Näin saat Fennoan käyttöösi

Fennoan saat käyttöösi lähes 600 tilitoimiston kautta. He auttavat sinut ketterästi alkuun!

Löydä Fennoa-tilitoimisto