Yrityksille

Kaikki tarvitsemasi samassa ohjelmistossa

Fennoan sähköinen ja pitkälle automatisoitu taloushallinnon ohjelmisto on niin yrityksen kuin tilitoimistonkin paras ystävä. Ohjelmistosta löytyy kaikki tarvittava nykyaikaisen ja helppokäyttöisen taloushallinnon tarpeisiin. Fennoan ohjelmisto löytyy selaimen lisäksi nyt myös mobiilista.

Ajansäästö ja prosessien tehostuminen alkavat heti Fennoan käyttöönotosta. Valmiiden rajapintojen avulla yhdistät muut yrityksesi järjestelmät osaksi vaivatonta tiedonsiirtoa. Automatisoiduilla, jatkuvasti kehittyvillä toiminnoilla sujuvoitat kaikkia taloushallinnon tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu toiminnallisuuksiin

Sähköisiä toimintoja hyödyntämällä aina ajan hermolla

Mappikirjanpidon ja tietojen manuaalisen syöttämisen taakse jättäminen kannattaa. Sähköisyyden etujen keskiössä ovat ajansäästö, tiedon keskittäminen ja ajantasaisuus, inhimillisten virheiden minimointi ja yhteiskäyttöisyys tilitoimiston kanssa. Miksi siis hukata aikaa ja kuluttaa hermoja eilisen työtavoilla?

Fennoa on suunniteltu käyttäjälähtöisesti yhteistyössä taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Siten kaikki tarvittava löytyy helposti ja loogisesti, ja toiminnot on suunniteltu tarkkaan vastaamaan muuttuvia tarpeita. Hukassa olevista tiedoista ei tarvitse murehtia, ja esimerkiksi sähköisen allekirjoituksen avulla nopeutat monia arjen toimintoja ilman ylimääräisiä järjestelmiä.

Fennoan saat käyttöösi asiantuntevan tilitoimiston kautta

Yhteiskäyttö on avain toimivaan taloushallintoon

Tilitoimistojen kautta saatava Fennoa on suunniteltu tehokkaan taloushallinnon ajanmukaisiin tarpeisiin. Kun sähköinen taloushallinnon kokonaisratkaisu ja kirjanpidon ammattilaiset kohtaavat, sinulle jää enemmän aikaa omaan ammattitaitoon keskittymiseen. Tilitoimiston johdolla tehty työnjako varmistaa, että kaikki osapuolet voivat tehdä sitä, missä ovat parhaita.

Fennoa tilitoimistot

Miten yrityksen ja tilitoimiston työnjako toimii?

Yrittäjä / toimitusjohtaja / talouspäällikkö

…varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot löytyvät sähköisesti Fennoan järjestelmästä.

– Kuittien kuvaus
– Ostolaskut
– Matkalaskujen hyväksyntä
– Myyntilaskut
– Palkkojen perusteet ja hyväksyntä
– Talouden seuranta

Kirjanpitäjä / tilitoimisto

…toimii taloushallinnon käytäntöjen asiantuntijana ja tärkeimpänä tukihenkilönä.

– Kirjanpidon kokonaisuudesta huolehtiminen
– Tilinpäätökset ja veroilmoitukset
– Laskujen, kuittien ja tiliotteiden kirjaus
– Jaksotuksien, varausten ja poistojen kirjaus

Palkanlaskija / tilitoimisto

…huolehtii palkanlaskennan oikeellisuudesta samassa ohjelmistossa kaikkien muiden taloushallinnon tietojen rinnalla.

– Tuntikirjaus, poissaolot ja poikkeukset
– Verokortit
– Uudet työntekijät
– Palkka-ajon hyväksyntä
– Lomapalkkavaraukset ja lomapäivät

Tehokas kirjanpidon prosessi

Jokainen yritys haluaa kirjanpidon sujuvan kuin tanssi – mutta miten se käytännössä onnistuu? Tässä oppaassa käymme läpi askel askeleelta, miten tehostat taloushallintoasi yhdessä tilitoimistosi kanssa.

Lataa opas

ASIAKASTARINAT

”Kaikkein tärkeintä on se, että ei itse tarvitse järjestellä laskutuksia tai huolehtia siitä, onko kaikki varmasti hoidettu.”

Toisinaan ajatus “mitä vähemmän, sen parempi” kuvaa tiettyjä elämän osa-alueita täydellisesti. Näin on Sormusten Herra -kultasepänliikkeen omistajan Erkko Rannan tapauksessa, kun kysymys on taloushallinnosta. Fennoan sähköisen kokonaisratkaisun käyttöönotto on varmistanut, että taloushallinnon yksityiskohdista tarvitsee huolehtia itse vain juuri sen verran, kuin haluaa.

Lue lisää

Fennoan saat käyttöösi asiantuntevan tilitoimiston kautta