Yrityksille

Tehokkuutta sähköisillä toiminnoilla 

Laadukkaat digitaaliset toiminnot huolehtivat turvallisuudesta ja käytön helppoudesta. Fennoan toimintoihin kuuluvat muun muassa kaksivaiheinen tunnistus (2FA) ja sähköiset allekirjoitukset. Vältä ylimääräiset postitus- ja skannausrumbat ja hoida tarvittavat toimet tehokkaasti juuri silloin kuin pitääkin. 

Lue lisää

Kaikki palvelut samassa ohjelmistossa

Fennoan avoin rajapinta tarjoaa kaksisuuntaiset ja reaaliaikaiset integraatiot yrityksesi taloushallintoon lukuisista ohjelmistoista.

Fennoa API:n avulla siirrät vaikkapa toiminnanohjausjärjestelmässä muodostuneet myyntilaskut Fennoaan tai mahdollistat työaikatietojen siirron Fennoan palkanlaskentaan.

Lue lisää

Miten yrityksen ja tilitoimiston työnjako toimii?

Kun digitaalinen taloushallinnon ohjelmisto ja kirjanpidon ammattilaiset kohtaavat, jää tilitoimiston asiakkaalle enemmän aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa. Kaikki osapuolet keskittyvät omiin vahvuuksiinsa, jolloin myös tulokset ovat parhaita mahdollisia.

Fennoa tilitoimistot

Kolme teesiämme

Me uskomme parempaan tulevaisuuteen – myös taloushallinnon maailmassa. Parantaminen kuitenkin vaatii rohkeutta, sinnikkyyttä ja halua uudistua. Siksi olemme parempia yhdessä.

Arvosta omaa työtäsi

Kaikki ammattitaito on arvokasta, ja siihen pitää saada keskittyä. Fennoan kokonaisratkaisulla on paljon suurempi tehtävä kuin vain taloushallinnon tehokas ylläpitäminen. Se on luotu ennen kaikkea helpottamaan arkea ja tukemaan omaan ammattitaitoon keskittymistä.

Helppous ja varmuus edellä

Sen sijaan, että vain lupaisimme helppoja toimintoja, teemme jatkuvasti töitä helppouden ja sujuvuuden kehittämisen eteen. Se vaatii tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa sekä asiakkaittemme kuuntelua – ja olemme sitoutuneet vahvasti molempiin.

Uskalla haastaa vanhat tavat

Vallitsevien tapojen ja käytäntöjen haastaminen vaatii rohkeutta, mutta yhdessä se on helpompaa. Me uskomme siihen, että jatkuva kehittyminen on parhaimpien tuloksien taustalla. Siksi rohkaisemme sekä omia tekijöitämme että asiakkaitamme vaatimaan parempaa, helpompaa ja tehokkaampaa.

Miksi vaihtaa Fennoaan? 

Kun taloushallinnon ohjelmiston käyttöönotto on tehty helpoksi ja työnteko muuttuu kertaheitolla tehokkaammaksi, voi todeta, että vaihtamalla todella paranee. Tutustu tilitoimistokumppaneihimme tai kysy Fennoasta omalta tilitoimistoltasi. 

Fennoa tilitoimistot

Miksi integroida?

Tarpeistasi riippuen voit yhdistää yrityksesi nykyiset prosessit Fennoan taloushallintojärjestelmän palveluihin Fennoa API:n avulla. Integraatiomahdollisuuksiisi lukeutuvat toimintasi kaikki osat ainakassajärjestelmistä toiminnanohjaukseen asti. 

Integraatiot