Opas tilitoimiston valintaan - miten löydän hyvän tilitoimiston yritykselleni

Opas tilitoimiston valintaan

Miten löytää hyvä ja yritykselle sopiva tilitoimisto? Tilitoimisto on parhaimmillaan oivallinen kumppani, joka tukee toimillaan ja neuvoillaan yritystä kohti haluttua päämäärää. Vähimmilläänkin se on merkityksellinen taho, joka huolehtii yrityksen kirjanpidon oikeellisuudesta ja lainmukaisuudesta. Tilitoimiston valintaan kannattaakin laittaa ajatusta.

Tämän oppaan avulla

  1. kartoitat yrityksen tarpeet tilitoimiston osalle
  2. laadit vertailukelpoisen tarjouspyynnön (sisältää maksuttoman tarjouspyyntöpohjan)
  3. löydät tilitoimistolistauksen, josta voit poimia juuri sinulle sopivimmat tilitoimistokandidaatit

Opas on maksuton, eikä sen lukeminen vaadi lataamista tai yhteystietojen antamista.

Lue opas [ei vaadi lataamista]

Mitä lukuja yrityksessä kannattaa seurata?

Jokainen yrittäjä toivoo yrityksensä menestyvän. Pelkkä pankkitilin saldo tai edes liikevaihto eivät kuitenkaan vielä kerro, miltä yrityksen tulevaisuus näyttää: kuinka hyvin kassa kestää tulossa olevat kulut tai milloin on paras hetki panostaa kehittämiseen.

Talouden tunnuslukujen avulla voit sen sijaan nopeasti saada kokonaiskuvan siitä, miten yritykselläsi menee. Voit ennakoida tulojen ja menojen vaikutuksia ja perustaa päätökset mutun sijaan tarkkoihin laskelmiin.

Ota luvut haltuun tämän konkretiaan pureutuvan oppaan avulla: aseta mittarit, tavoitteet ja johda yrityksesi kohti haluamaasi suuntaa!

Lue opas [ei vaadi latausta]

Mitä eri liiketoiminann tunnusluvut tarkoittavat ja mitä kannattaa seurata ja miksi

Taloushallinnon sanasto yrittäjille johtamisen tueksi

Taloushallinnon sanasto yritykselle

Joko hallitset taloustermit? Yrittäjän ei tarvitse olla talouden ammattilainen, mutta taloussanaston hallinta luo pohjaa jokaisen yrityksen taloushallintoon ja johtamiseen.

Lukujen ymmärtäminen, jäsentely ja seuraaminen auttaa irrottamaan katseen epäolennaisista asioista. Samalla se auttaa johtamaan yritystä kohti haluttua suuntaa, olipa se sitten kannattavuus, kasvu, tai molemmat.

Lue opas [ei vaadi latausta]

Kohti tehokkaampaa kirjanpitoa [opas]

Tiesitkö, että kirjanpito on saanut alkunsa jo ennen kirjoitustaidon kehittymistä? Mesopotamian nuolenpääkirjoitus syntyi kirjanpidon tekemisen tarpeesta, eikä ihan suotta – kun liiketoiminnan pyörteistä on kärryillä, mahdollisista haasteistakin selviää huomattavasti sujuvammin.

Enää ei tarvitse operoida nuolenpääkirjoituksen varassa -eikä edes paperien ja sähköpostien. Tehokas kirjanpito saavutetaan yrityksen ja tilitoimiston yhteistyöllä helppokäyttöisessä kirjanpito-ohjelmassa.
Monet manuaaliset työt, erilliset ohjelmistot, riskit ja ylimääräinen säätö poistuvat. Pääset eroon kuittirumbasta ja sähköpostittelusta.

Oletko valmis kuulemaan miten?

 

Lue opas [ei vaadi latausta]

Tuskastuttaako taloushallinnon työt - tehosta työtä ja keskity olennaiseen

Fennoan saat käyttöösi asiantuntevan tilitoimiston kautta