Yrityksille

Tehokas kirjanpidon prosessi

Tehokas kirjanpidon prosessi

Jokainen yritys haluaa kirjanpidon sujuvan kuin tanssi – mutta miten se käytännössä onnistuu? Miten päästä eroon ylimääräisestä kuittijumpasta ja naputtelusta sekä eri ohjelmistojen välillä surffailusta?

Tässä oppaassa käymme läpi askel askeleelta, miten tehostat taloushallintoasi yhdessä tilitoimistosi kanssa.

Lataa opas

Matkaopas sähköisen taloushallintoprosessin rakentamiseen

Jo otsikkoon liittyy etäännyttäviä sanoja, kuten talousprosessi ja sähköinen. Oppaan lukemisen jälkeen huomaat ettei kumpaakaan tarvitse karsastaa.

Helppokäyttöisen kirjanpito-ohjelmiston myötä jää pois suuri määrä turhaa työtä. Fennoa on rakennettu niin, ettei sen käyttäjä joudu isojen projektien eteen, vaan voi huoletta ottaa valmiin ohjelman käyttöön ja nauttia sen tuomasta ajansäästöstä. Se tekee taloushallinnosta kevyempää.

Oppaastamme löydät kootusti yrityksen talousprosessien sähköistämisestä saatavat hyödyt.

Lataa opas

Taloushallinto hallintaan

Mitä hyötyjä taloushallintopalveluiden automatisointi tuo sekä tilitoimistolle että tilitoimistojen asiakasyrityksille? Lataa opas ja tutustu automatisoinnin keinoihin ja etuihin.

Lataa opas

Fennoa – työkalusi tehokkaampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan

Kokosimme tilitoimistojen asiakkaille tarkoitettuun esitteeseen keskeisimmät Fennoan tarjoamat hyödyt sekä toiminnot, joiden avulla sekä tilitoimistojen että erityisesti niiden asiakkaiden arki muuttuu sujuvammaksi.

Lataa esite

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Fennoan saat käyttöösi asiantuntevan tilitoimiston kautta