Opas tilitoimiston valintaan - miten löydän hyvän tilitoimiston yritykselleni

Opas tilitoimiston valintaan

Miten löytää hyvä ja yritykselle sopiva tilitoimisto? Tilitoimisto on parhaimmillaan oivallinen kumppani, joka tukee toimillaan ja neuvoillaan yritystä kohti haluttua päämäärää. Vähimmilläänkin se on merkityksellinen taho, joka huolehtii yrityksen kirjanpidon oikeellisuudesta ja lainmukaisuudesta. Tilitoimiston valintaan kannattaakin laittaa ajatusta.

Tämän oppaan avulla

  1. kartoitat yrityksen tarpeet tilitoimiston osalle
  2. laadit vertailukelpoisen tarjouspyynnön (sisältää maksuttoman tarjouspyyntöpohjan)
  3. löydät tilitoimistolistauksen, josta voit poimia juuri sinulle sopivimmat tilitoimistokandidaatit

Opas on maksuton, eikä sen lukeminen vaadi lataamista tai yhteystietojen antamista.

Lue opas [ei vaadi lataamista]

Taloushallinnon sanasto yritykselle

Joko hallitset taloustermit? Yrittäjän ei tarvitse olla talouden ammattilainen, mutta taloussanaston hallinta luo pohjaa jokaisen yrityksen taloushallintoon ja johtamiseen.

Lukujen ymmärtäminen, jäsentely ja seuraaminen auttaa irrottamaan katseen epäolennaisista asioista. Samalla se auttaa johtamaan yritystä kohti haluttua suuntaa, olipa se sitten kannattavuus, kasvu, tai molemmat.

Tutustu sanastoon [ei vaadi latausta]

Taloushallinnon sanasto yrittäjille johtamisen tueksi

Kohti tehokkaampaa kirjanpitoa

Kohti tehokkaampaa kirjanpitoa [opas]

Tiesitkö, että kirjanpito on saanut alkunsa jo ennen kirjoitustaidon kehittymistä? Mesopotamian nuolenpääkirjoitus syntyi kirjanpidon tekemisen tarpeesta, eikä ihan suotta – kun liiketoiminnan pyörteistä on kärryillä, mahdollisista haasteistakin selviää huomattavasti sujuvammin.

Enää ei tarvitse operoida nuolenpääkirjoituksen varassa -eikä edes paperien ja sähköpostien. Tehokas kirjanpito saavutetaan yrityksen ja tilitoimiston yhteistyöllä helppokäyttöisessä kirjanpito-ohjelmassa.
Monet manuaaliset työt, erilliset ohjelmistot, riskit ja ylimääräinen säätö poistuvat. Pääset eroon kuittirumbasta ja sähköpostittelusta.

Oletko valmis kuulemaan miten?

 

Lataa opas

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Fennoan saat käyttöösi asiantuntevan tilitoimiston kautta