Yksi ohjelma – kaikki taloushallinnon toiminnot

Kun sinulla on käytössäsi Fennoa, et tarvitse erillistä ohjelmaa jokaiseen taloushallinnon osa-alueeseen vaan yksi ohjelma kattaa koko paletin. Fennoa pitää sisällään kirjanpito-ohjelman, laskutusohjelman, palkanlaskentaohjelman, ohjelman sähköisiin allekirjoituksiin ja paljon muuta.

Kun kaikki hoidetaan yhdessä tilitoimiston kanssa yhdellä helppokäyttöisellä taloushallinto-ohjelmalla, työnteko on tehokasta ja mielekästä.

Fennoan taloushallinto-ohjelman hyödyt yritykselle

Yksi kokonaisratkaisun suurimmista hyödyistä on se, että kaikki talouteen liittyvä tieto ja tositteet liikkuvat samassa järjestelmässä. Näin saatavillasi on koko ajan ajantasainen tieto siitä, miten yritykselläsi talouden näkökulmasta menee. Fennoalla vältyt tiedon pirstaloitumisen eri ohjelmiin ja mappeihin.

Kun kaikki talouteen liittyvä tieto on samassa ohjelmassa, saat siitä ulos ajantasaisia raportteja. Näin sinulla on saatavillasi oikeaa dataa päätöksenteon ja yrityksen johtamisen tueksi. Voit raportoida taloudellista tilannetta näppärästi myös eteenpäin.
Taloushallinto-ohjelma listaa sinulle ajankohtaiset tehtävät, jolloin ne eivät enää ole muistisi tai erilaisten muistutusten varassa. Voit yksinkertaisesti avata Fennoan ja näet mitä sinun pitää tehdä.
Taloushallinto vaatii aina erityisosaamista ja siksi suosittelemme yrityksille tilitoimiston käyttöä. Siksi Fennoan taloushallinto-ohjelmaa käytetään yhdessä tilitoimiston kanssa.

Kun käytetään samaa ohjelmaa, vältyt aikaa nakertavalta viestittelyltä tilitoimistosi kanssa: tositteet liikkuvat myös heille, ja teillä molemmilla on koko ajan tieto siitä, mitä kultakin osapuolelta milloinkin odotetaan.
Fennoa on alusta asti suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi – ja sama linja jatkuu. Koska helppokäyttöisyys on subjektiivinen kokemus ja sitä käytetään niin usein markkinointimielessä, on tärkeää, että kuulet asian Fennoan käyttäjiltä: Kurkkaa käyttäjien kokemuksia, asiakastutkimuksemme tulokset ja Taloushallintoliiton tutkimus aiheesta.
Kuten ehkä tiedätkin, ohjelmistoilla on oma elinkaarensa. Fennoalla ei ole monimutkaista historian painolastia, mikä usein vaikuttaa kehittämiseen hidastavasti. Ohjelman kehitys on ketterää ja yksinkertaista. Tämä on tärkeää, sillä alan odotukset muuttuvat ja jatkuvaa kehitystä tarvitaan.

Fennoalla on edessään pitkä jatkuvuus. Jos siis haluat taloushallinto-ohjelmiston, jota ei tarvitse vaihtaa, Fennoa on turvallinen valinta.
Valitsemalla Fennoan valitset myös vihreämmän tavan toimia. Meillä ympäristöarvot ovat itsestäänselviä, sillä tulevaisuuden taloushallinto tarvitsee tulevaisuuden – ja sen eteen haluamme tehdä töitä ja valintoja.

  • Ohjelmistomme mahdollistaa paperittoman toimiston taloushallinnon osalta kaikille Fennoaa käyttäville yrityksille ja tilitoimistoille.

  • Fennoan palvelimet toimivat uusiutuvalla energialla (vesivoima).

  • Olemme 100% etätyöyhteisö, eli meillä ei ole lainkaan toimistoa. Tämä vähentää työmatkaliikennettä ja siitä syntyviä päästöjä merkittävästi.

Kenelle Fennoa sopii?

Fennoa sopii useimpien yritysten taloushallintoon. Sitä käyttävät niin isot kuin pienetkin yritykset lähes joka alalta.