Miten laskujen kierrätys ja maksaminen tapahtuu Fennoassa?

Fennoassa laskujen hyväksyntäkierto sopeutuu erilaisiin tarpeisiin.

Voit valita yksi- tai kaksiportaisen hyväksynnän – eli erillinen tarkastus ja hyväksyntä – sekä niihin liittyviä variaatioita tarpeittesi mukaan. Fennoa tukee kierrätysryhmiä, mikä tuo hyväksyntäkiertoon kolmannenkin tason. Laskulle voidaan myös määrittää useampia asiatarkastajia ja hyväksyjiä.

Laskuja voidaan myös siirtää hyväksyttäväksi eri käyttäjille tapauskohtaisesti.

Fennoan sisäänrakennettu pankkiohjelma nivoutuu saumattomasti kirjanpitoon, laskureskontriin ja palkanlaskentaan. Et tarvitse enää verkkopankkia tai erillistä monipankkiohjelmaa pankkiliikenteen hoitamiseksi.

Halutessasi hyväksytyt laskut maksetaan automaattisesti niiden eräpäivänä. Voit maksaa laskut Fennoassa myös käsin. Valitset vain listasta maksettavat maksut ja pankkitilin, jonka jälkeen voit klikata laskut maksuun joko heti tai vasta eräpäivänä.

Fennoa hoitaa loput ja siirtää maksut pankkiisi automaattisesti haluttuna ajankohtana. Näin laskut ovat aina tallessa ja sinulla on tieto, mitkä suoritukset odottavat maksua. Näet tulevat laskut myös kassavirtaennusteessa.

Kun suoritat maksut verkkopankin sijasta suoraan Fennoassa, tieto on saman tien myös kirjanpitäjäsi hyödynnettävissä. Myös sähköiset tiliotteet tulevat automaattisesti suoraan järjestelmään.

”Laskut voi käydä helposti hyväksymässä palvelussa, eikä niitä tarvitse erikseen naputella verkkopankkiin.”

Yli 20 vuoden historiansa aikana Kauneushoitola Riikka Tainio-Hendrell on laajentunut pienestä yrityksestä viiden henkilön korkealaatuiseksi hoitolaksi. Fennoan sähköisen ohjelmiston käyttöönoton jälkeen kauneushoitolan taloushallinnon ylläpito on paitsi nopeutunut, myös muuttunut ennustettavammaksi.

Kokemuksia Fennoasta

Tehdäänkö sinunkin laskujen kierrätyksestä ja maksamisesta helpompaa?

Kysy Fennoaa asiantuntevista tilitoimistoista!