Mitä kaikkea Fennoa Mobiililla voi tehdä?

Fennoa mobiili on sovellus, johon on koottu juuri ne taloushallinnon toiminnot, jotka yrityksen edustajien on järkevää voida tehdä joustavasti puhelimellaan. Fennoa Mobiililla voit:

  • Kuvata kuitit suoraan kirjanpitoon
  • Hyväksyä laskuja
  • Maksaa laskuja ilman verkkopankkia
  • Tehdä matka- ja kululaskuja

Miten Fennoa Mobiili toimii?

Puhelimen kuviin, sähköposteihin tai pahimmillaan lompakkoon tai käsilaukkuun kasautunut kuittipinkka kummittelee monien yritysten ja niiden työntekijöiden elämässä – aivan turhaan. Kuvat kannattaa kuvata suoraan kirjanpitoon. Näin säästyt myös kuittien perkaamiselta jälkikäteen.

Fennoa Mobiiliin on rakennettu erittäin helppokäyttöinen kuittien kuvaus. Se tunnistaa kuvasta tietoja, mikä säästää sinut ylimääräiseltä näppäilyltä. Kuvatut kuitit menevät suoraan yrityksen kirjanpitoon. Et siis tarvitse erillistä sovellusta kuittien kuvaamiseen.

Laskujen hyväksyminen Fennoa Mobiililla on äärettömän helppoa. Fennoan käyttäjänä tarkastettavat laskut tulevat myös mobiilisovellukseen. Voit tarkastaa ne siellä, ohjata ne haluamaasi kustannuspaikkaan, ja hyväksyä, hylätä tai laittaa pitoon.

Fennoa Mobiilissa hoidat myös laskujen maksamisen. Laskut tulevat Fennoaan, myös mobiilisovellukseen, ja voit sieltä valita niitä maksuun. Huomaa, että Fennoassa sinun on mahdollista myös laittaa hyväksytyt laskut automaattisesti maksuun niiden eräpäivinä.

Fennoan käyttäjänä et tarvitse erillistä matkalaskusovellusta. Matka- ja kululaskut hoituvat Fennoa Mobiililla. Niiden tekeminen on suunniteltu kiireisille ihmisille, jotka arvostavat helppoutta ja nopeutta, sekä rutiinitehtäviin kuluvan ajan minimoimista.

Haluatko sinäkin Fennoa Mobiilin helpottamaan arkeasi?

Fennoa Mobiili löytyy sovelluskaupoista. Jos haluat Fennoan käyttäjäksi, ota yhteyttä tilitoimistoosi. Saat Fennoan asiantuntevista tilitoimistoista!