Digitaalisuusaste tukemaan asiakkuuksien johtamista ja työn tehostamista

On kaikkien etu, että asiakkaasi hyödyntävät Fennoan ominaisuuksia mahdollisimman kattavasti. Se säästää sekä sinun, että asiakkaasi aikaa merkittävästi.

Digitaalisuusastenäkymän avulla:

  • Näet mitä sähköisiä toimintoja kullakin asiakkaallasi on käytössä.
  • Seuraat koko tilitoimistonne digitaalisuusastetta, mikä auttaa johtamaan toimintaanne sähköisempään, ja samalla tehokkaampaan, suuntaan.

Reaaliaikaiset raportit 

Reaaliajassa päivittyvät raportit löytyvät graafisessa muodossa heti yritykselle näkyvältä etusivulta, jonka näkymän tilitoimisto voi muokata eri tarkoituksiin sopivaksi. Etusivulla voi näkyä esimerkiksi yrityksen myynti, myynnin kehitys, menot ja niiden kehitys tai kassavirtaennuste.

Monipuolinen Johdon raportit -toiminto tarjoaa valmiita, vapaasti muokattavia raporttirunkoja. Raportit saa tallennettua myös eri tiedostomuotoihin.

Porautuvuus lisää ymmärrettävyyttä 

Fennoassa pääset porautumaan kaikilta raporteilta suoraan tapahtumaan asti. Näin pääset jäljittämään koko kirjausketjun ja löydät tarkemmat tiedot nopeasti samasta ohjelmasta.

Esimerkiksi pääkirjalta pääset aina ostolaskun kuvaan asti.

Ominaisuus auttaa hahmottamaan, mistä mikäkin luku muodostuu.

Kurkkaa raportteja Fennoan etäesittelyssä!

Sen sijaan, että näkisin kerran kuukaudessa raportin liikevaihdon tilanteesta, voin seurata sitä nyt reaaliaikaisesti koko ajan. Se helpottaa ennustettavuutta ja esimerkiksi verosuunnittelua todella paljon