Hae integraatioita

Vapaa haku

Järjestelmätyyppi

Toimialat

Tuloksia: 0 / 66

Varastonhallinta

Avoin.App (Odoo)

Avoin.App-kokonaisuuteen kuuluu: toiminnanohjaus, varastonhallinta, CRM, asiakkuuden hallinta, tuntikirjaukset, projektinhallinta.

Manu Online

Manu Online on ratkaisu useille toimialoille, joille materiaalivirrat ja asiakaspalvelu ovat kriittisiä. Se on täyden palvelun järjestelmä.

Fikuro

Fikuro on nykyaikainen ja helppokäyttöinen pilvipalveluna toimiva ERP-järjestelmä. Ohjelmisto sopii erityisesti tuotteita valmistavien ja kokoonpanevien PK-yritysten tarpeisiin.

Perintä

Perintäritari

Saatavien perintä on tärkeä osa yritysten maksuvalvontaa ja myyntiä, sillä vasta kun asiakas on laskunsa maksanut, myynti on viety onnistuneesti loppuun.

Työajanseuranta (CSV -tuonti)

Kellokortti.fi

Työajanseuranta, jossa kattavat raportit, integrointimahdollisuudet, sekä mahdollisuus TES-pohjaiseen palkkatapahtumien laskentaan.

Nepton

Yli 130 000 käyttäjää ja 800 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa.

Tuntinetti

Tuntinetti – Työn suunnittelun ja hallinnan kokonaisratkaisu Tuntinetin ytimenä ovat tehtyjen työtuntien, kuten myös lomien, vapaiden, ja muiden palkallisten ja palkattomien poissaolojen hallinta.

HRSuunti

HRSuunti Net on helppokäyttöinen, netissä pilvipalveluna toimiva työvuorosuunnitteluohjelmisto. Ohjelmistoamme käyttää jo yli 300 asiakasyritystä ja n. 1500 esihenkilöä käyttää ohjelmaa viikottain. Erillisiä asennuksia ei tarvita, sillä ohjelmaa käytetään suoraan selaimella.

Deltabit

Deltabit Gatekeeper -työajanseurantajärjestelmällä lasket kätevästi kirjauksista työehtosopimusten mukaiset työtunnit, liukumat, lisät, ylityöt, lomat ja poissaolot. Tuntien kirjaamisen hoidat työaikapäätteellä sormenjälkitunnistuksen, RFID-tunnisteen tai numerokoodin avulla.

Kiho

Työn ohjaus Kihon avulla kannattaa! Saat kaikki työt laskutukseen ilman manuaalisia välivaiheita ja näet töiden reaaliaikaisen tilanteen sekä kaluston sijainnit ja reittihistoriat.

MaxTech

Maxtech tarjoaa ERP- ja työnhallintajärjestelmiä erilaisiin tarkoituksiin. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden, työntekijöiden sekä kalustonhallinnan ja on siksi monipuolinen ratkaisu lähes kaikille yrityksille ja toimialoille.

Worktable

WorkTable on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu yrityksille joiden laskutus on pääasiassa tuntiperusteista. Käyttöliittymässä on painotettu yksinkertaisuutta. Esimerkiksi laskutettavien suoritteiden ja työajan kirjaus onnistuu uusilta työntekijöiltä ilman järjestelmään perehtymistä.

Kassajärjestelmät

Winpos

Kokonaisvaltaiset ja joustavat kassaratkaisut Retail, hospitality, areena, cruise ja vapaa-ajan aloille. Myös itsepalvelu- ja mobiiliratkaisut.

Restolution

Ravintoloiden kassajärjestelmä. API-rajapinnan kautta siirtyy myyntilaskut ilman lähetystapaa eli lähetystapa ja osoite pitää määrittää Fennoassa. SFTP-tiedostosiirtona siirtyy kassamyynnit tositteena kirjanpitoon.

Tulopos

TuloPOS on ravintola-alan ammattilaisten kehittämä ohjelmisto ravintola-alan yrityksille. Ohjelmisto sisältää kassajärjestelmän lisäksi myös muut ravintoloiden tarvitsemat toiminnallisuudet kuten tuote- ja varastonhallinnan.

Projektinhallinta

StarBrix

StarBrix on verkossa toimiva työkalu, jolla voi kätevästi suunnitella ja hallita projekteja, paikasta riippumatta. Se sopii niin isoille projekteille kuin pienille arjen tehtävillekin.

Verkkokauppa

MyCashflow by Flashnode

Flashnode on integraatioalusta, joka mahdollistaa tehokkaan tietonsiirron MyCashflown ja Fennoan välillä. Sen avulla varmistamme sujuvan ja automatisoidun tiedonvaihdon tilausten, laskujen, tuotteiden ja asiakastietojen osalta.

WooCommerce by Flashnode

Flashnode on integraatioalusta, joka mahdollistaa tehokkaan tietonsiirron WooCommercen ja Fennoan välillä. Sen avulla varmistamme sujuvan ja automatisoidun tiedonvaihdon tilausten, laskujen, tuotteiden ja asiakastietojen osalta.

Shopify by Flashnode

Flashnode on integraatioalusta, joka mahdollistaa tehokkaan tietonsiirron Shopifyn ja Fennoan välillä. Sen avulla varmistamme sujuvan ja automatisoidun tiedonvaihdon tilausten, laskujen, tuotteiden ja asiakastietojen osalta.

Rahoitus

PURO Finance

Laskurahoitus kaikenkokoisille yrityksille. Nopea, joustava ja helppo rahoitus – kuten olet aina toivonutkin. Ei piilokuluja.

KTI Laskutus

Laskurahoitus tuo laskuista rahat yrityksen tilille heti ja on hyvä työkalu kassankierron nopeuttamiseen. Hoidamme myös maksuvalvonnan ja tarvittaessa perinnän – kaikki saman katon alta.

Svea Bank Laskurahoitus

Laskurahoituksella nopeutat yrityksesi myyntisaamisten kotiutumista muuttamalla laskut rahaksi. Koska palvelun avulla yrityksesi saa omat myyntisaatavansa tililleen nopeammin, on laskurahoitus yksinkertainen ja nopea tapa rahoittaa yrityksesi toimintaa.

Ropo Finance

Ropo Finance – laskusaatavarahoitus tai laskujen osto Fennoan asiakkaat voivat käyttää Ropon laskurahoituspalveluita Fennoa-Ropo-integraation avulla.

ERP - Toiminnanohjaus

Avoin.App (Odoo)

Avoin.App-kokonaisuuteen kuuluu: toiminnanohjaus, varastonhallinta, CRM, asiakkuuden hallinta, tuntikirjaukset, projektinhallinta.

WorkTable

WorkTable on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu yrityksille joiden laskutus on pääasiassa tuntiperusteista. Käyttöliittymässä on painotettu yksinkertaisuutta. Esimerkiksi laskutettavien suoritteiden ja työajan kirjaus onnistuu uusilta työntekijöiltä ilman järjestelmään perehtymistä. Ohjelmisto on…

Fondion

Fondion on tällä hetkellä ensisijaisesti rakennusalalle suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä.

Easoft ERP

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa yritysten jokapäiväistä arkea – tarjouksen teosta töiden hallintaan, dokumentointiin ja laskutukseen. Ohjelmisto vapauttaa aikaa siihen mistä asiakas maksaa, sekä tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kehittämisen.

Koho Sales

Koho on suomalainen, jatkuvasti kehittyvä ja kustomoitava toiminnanohjaus-, tuntilaskutus- ja projektinhallintajärjestelmä. Sen avulla keskität toiminnot tietoturvallisesti yhteen järjestelmään, säästät aikaa ja nostat tehokkuutta.

Wattia

Tolkun toiminnanohjausjärjestelmä Wattia on toiminnanohjausjärjestelmä, joka istuu erityisen hyvin LVI-, kylmä- ja sähköalalle sekä rakennus-, remontti-, huolto- ja kunnossapitoliiketoimintaa harjoittaville yrityksille.

Nuohousaika

Nuohousaika on nuohoojien työnohjausjärjestelmä.

Maatop

Maatop toiminnanohjausjärjestelmä on tehty nimenomaan maanrakennusalle erilaisiin tarpeisiin

Hillava

Hillava on työkalu liikkuvaa työtä tekevän yrityksen arjen hallintaan. Hillavassa hallinnoit asiakkaat, kohteet ja työtilaukset. Hillavan helppokäyttöisen mobiilin avulla työntekijät kirjaavat tehtävien suorituksen ja käytetyt tarvikkeet parilla painalluksella.

Lunni

Lunni on huoltoliiketoiminnan ERP-ratkaisu.

Kiho

Työn ohjaus Kihon avulla kannattaa! Saat kaikki työt laskutukseen ilman manuaalisia välivaiheita ja näet töiden reaaliaikaisen tilanteen sekä kaluston sijainnit ja reittihistoriat.

Manu Online

Manu Online on ratkaisu useille toimialoille, joille materiaalivirrat ja asiakaspalvelu ovat kriittisiä. Se on täyden palvelun järjestelmä.

Fikuro

Fikuro on nykyaikainen ja helppokäyttöinen pilvipalveluna toimiva ERP-järjestelmä. Ohjelmisto sopii erityisesti tuotteita valmistavien ja kokoonpanevien PK-yritysten tarpeisiin.

Huoltokanava

Huoltokanava on tietokoneella ja mobiililaitteilla käytettävä pilvipalvelu kiinteistöhuollon ja yleisen asennustyön hallintaan.

Applirent

Applirentin vuokrausjärjestelmät tarjoavat vuokrausliiketoimintaa harjoittavalle yritykselle ohjelmistoissaan kattavat toiminnallisuudet tuote- ja asiakashallintaan, varastonhallintaan sekä sopimuslaskuttamiseen (vuokraus-myynti-palvelut).

Odoo by OBS Solutions

Odoo ERP lyhyesti – Millainen toiminnanohjausjärjestelmä Odoo on Odoolla on 15 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Ohjelmisto koostuu moduuleista, joita voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan.

Firasor ERP

Firasor ERP on moduuleista rakentuva toiminnanohjausjärjestelmä. Kiinteistöhuollon, huollon ja keikkatöiden toiminnanohjaukseen olemme rakentaneet erinomaiset työkalut mm. huollon reittien suunnitteluun, töiden raportointiin ja tarjouslaskentaan.

Tribuni

Pilvipohjaisella Tribuni toiminnanohjauksella ohjaat yrityksen toimintaa älykkäästi. Tribunissa yrityksen eri toiminnot linkittyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Asiakkaat, tilaukset, työkalenterit, varasto, kalustonhallinta, työajanseuranta ja laskutus hoituu yhdellä järjestelmällä.

JM Control+

ERP – Toiminnanohjausjärjestelmät JM Control + toiminnanohjausjärjestelmän tavoitteena on tuoda urakointiin ja yrityksen pyörittämiseen tehokkaat työkalut helppokäyttöisessä paketissa.

Allteq solutions

Liikkuvan työn toiminnanohjausjärjestelmä, joka auttaa teknisen palveluliiketoiminnan yrityksiä saavuttamaan enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla. Tulokset saavutetaan erityisesti valituille toimialoille kehitetyn toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

Logiapps

Kuljetusalan ERP, LogiApps on kuljetusliikkeen joustava toiminnanohjausjärjestelmä jolla voidaan hallita koko yrityksen operatiivista liiketoimintaa, ml. paikkatieto, työajan seuranta, tilausten hallinta, laskutus, raportointi ja paljon muuta. 

MaxTech

Maxtech tarjoaa ERP- ja työnhallintajärjestelmiä erilaisiin tarkoituksiin. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden, työntekijöiden sekä kalustonhallinnan ja on siksi monipuolinen ratkaisu lähes kaikille yrityksille ja toimialoille.

Heeros PSA

Heeros PSA -toiminnanohjausjärjestelmällä koordinoit ja johdat asiantuntijayrityksesi liiketoimintaa helposti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

CRM Service

Kun kaikki asiakastiedot ovat saatavilla yhdessä paikassa ja milloin tahansa, tietoja voidaan helposti käyttää parempaan asiakaspalveluun, kohdennettuun myyntiin ja raportointiin sekä liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen.

Mews by Flashnode

Flashnode on integraatioalusta, joka mahdollistaa tehokkaan tietonsiirron Mewsin ja Fennoan välillä. Sen avulla varmistamme sujuvan ja automatisoidun tiedonvaihdon tilausten, laskujen, tuotteiden ja asiakastietojen osalta.

SalesForce by Flashnode

Flashnode on integraatioalusta, joka mahdollistaa tehokkaan tietonsiirron SalesForcen ja Fennoan välillä.

Lenio TOP

Vapauta aikaasi ja kasvata liiketoimintasi kannattavuutta. Lenio TOP on helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jossa mitään ei ole liikaa ja kaikkea on tarpeeksi.

Dafo

Muoti- ja tekstiilialan toiminnanohjaukseen suunnitellun Dafo toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) avulla hallitset muoti- ja tekstiilibisneksesi toimitusketjua langasta loppukäyttäjään.

Innox Toiminnanohjaus

Tilitoimistoille ja tilintarkastajille suunniteltu toiminnanohjaus.

TP FONS

TP FONS-palvelu on järjestöjen tuotannonohjauspalvelu erityisesti varainhankinnan ja viestinnän tarpeisiin unohtamatta jäsenyyksiä, lehtitilaustia tai sähköistä tapahtumailmoittautumista.

Zerowaste

Ympäristöhuollon ERP

CSI Lawyer / Lakimies

Asianajotoimistojen ERP

Raportointi & BI

StatBun

Uuden sukupolven rooliperusteinen BI-alusta älykkäämpään johtamiseen

Fuusor

Fuusor-pilvipalvelu tarjoaa monipuoliset ja joustavat työkalut liiketoiminnan BI-raportointiin, suunnitteluun ja ennustamiseen.

Talgraf – Accuna

Accuna on moderni BI-ohjelmisto liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Accuna BI-ohjelmisto nostaa yrityksesi liiketoiminnan ja talouden johtamisen uudelle tasolle. Accuna tekee liiketoiminnan suunnittelusta, seurannasta ja ennustamisesta ymmärrettävää, selkeää ja vaivatonta.

Finadeck

Yhdistä taloutta sekä päivittäistä liiketoimintaa koskeva data, rakenna, visualisoi ja automatisoi haluamanne raportit ja laadi budjetit, ennusteet ja skenaariot ketterästi.

Finazilla

Finazilla tekee liiketoiminnasta ennustettavaa. Finazilla on talousjohtamisen Business Intelligence -ratkaisu liiketoimintatiedon raportointiin ja tulevan ennustamiseen.

Integraatio -palveluntarjoaja

Flashnode

Flashnode on vuodesta 2014 toiminut integraatioihin erikoistunut yritys, joka on toteuttanut yli 250 kaupan alan yrityksen verkkokauppaintegraation.

Puuttuuko kaipaamasi integraatio?

Etkö löytänyt haluamaasi? Kysy lisää valmiista integraatioista