Kohti arvostettua asiantuntijatyötä

Taloushallinto on monimutkainen ja alati muuttuva kokonaisuus. Sen syvällinen ymmärtäminen vaatii kovan luokan asiantuntijuutta. Haluammekin vähentää tilitoimistojen rutiinityötä, jotta asiantuntijuudelle jäisi enemmän aikaa.

”Fennoan automaatio on aivan omaa luokkaansa. Tämä näkyy osto- ja myyntireskontran ylläpidossa, siirtymävaiheen mutkattomuudessa, tiliotteiden automaattitiliöinnissä ja meidän rooliksi jää ikään kuin toimia robottien esimiehinä.”

Kokemuksia Fennoasta

Rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta yhdessä

Valitsemalla Fennoan valitset myös vihreämmän tavan toimia. Meillä ympäristöarvot ovat itsestäänselviä, sillä tulevaisuuden taloushallinto tarvitsee tulevaisuuden – ja sen eteen haluamme tehdä töitä ja valintoja.

  • Ohjelmistomme mahdollistaa paperittoman toimiston taloushallinnon osalta kaikille Fennoaa käyttäville yrityksille ja tilitoimistoille.
  • Fennoan palvelimet toimivat uusiutuvalla energialla (vesivoima).
  • Olemme 100% etätyöyhteisö, eli meillä ei ole lainkaan toimistoa. Tämä vähentää työmatkaliikennettä ja siitä syntyviä päästöjä merkittävästi.

Kolme teesiämme

Me uskomme parempaan tulevaisuuteen – myös taloushallinnon maailmassa. Parantaminen kuitenkin vaatii rohkeutta, sinnikkyyttä ja halua uudistua. Siksi olemme parempia yhdessä.

Arvosta omaa työtäsi

Kaikki ammattitaito on arvokasta, ja siihen pitää saada keskittyä. Fennoan kokonaisratkaisulla on paljon suurempi tehtävä kuin vain taloushallinnon tehokas ylläpitäminen. Se on luotu ennen kaikkea helpottamaan arkea ja tukemaan omaan ammattitaitoon keskittymistä.

Helppous ja varmuus edellä

Sen sijaan, että vain lupaisimme helppoja toimintoja, teemme jatkuvasti töitä helppouden ja sujuvuuden kehittämisen eteen. Se vaatii tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa sekä asiakkaittemme kuuntelua – ja olemme sitoutuneet vahvasti molempiin.

Uskalla haastaa vanhat tavat

Vallitsevien tapojen ja käytäntöjen haastaminen vaatii rohkeutta, mutta yhdessä se on helpompaa. Me uskomme siihen, että jatkuva kehittyminen on parhaimpien tuloksien taustalla. Siksi rohkaisemme sekä omia tekijöitämme että asiakkaitamme vaatimaan parempaa, helpompaa ja tehokkaampaa.

Haluatko tutustua Fennoaan ilman sitoumuksia? Se onnistuu!