Tilitoimistoille

Järjestelmän vaihtajan opas

Harkitsetko taloushallinto-ohjelmiston vaihtoa? Tästä oppaasta löydät vinkkimme tilitoimistoammattilaisille siitä, mitä kaikkea prosessissa kannattaa huomioida.

Lataa opas

Taloushallinto hallintaan

Mitä hyötyjä taloushallintopalveluiden automatisointi tuo sekä tilitoimistolle että tilitoimistojen asiakasyrityksille? Lataa opas ja tutustu automatisoinnin keinoihin ja etuihin.

Lataa opas

Fennoa – työkalusi tehokkaampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan

Kokosimme tilitoimistojen asiakkaille tarkoitettuun esitteeseen keskeisimmät Fennoan tarjoamat hyödyt sekä toiminnot, joiden avulla sekä tilitoimistojen että erityisesti niiden asiakkaiden arki muuttuu sujuvammaksi.

Lataa esite

Fennoan webinaarit

Ostolaskujen tehokas tiliöinti
Yksi tilitoimistojen työläimmistä tehtävistä on huolehtia asiakasyritysten ostolaskujen ja kuittien tiliöinnistä. Webinaarissa tutustumme tarkemmin tiliöinnin toiminnallisuuksiin, jotta työntekosi olisi mahdollisimman tehokasta ja nopeaa.

Kirjanpidon tehokas kokonaisprosessi Fennoalla
Webinaarissa käymme läpi Fennoa-ohjelmiston kokonaisuutta sekä sitä mitä kaikkea voit taloushallinnon kokonaisratkaisusta saada irti oman arkesi tueksi. Avaamme erilaisia käytäntöjä ja toimintatapoja mahdollisimman hyvien lopputuloksien saavuttamiseksi.

Palkkojen käyttöönotto ja asetukset
Webinaarin tavoitteena on selkeästi, yksityiskohtaisesti ja tehokkaasti avata palkkojen käyttöönottoa Fennoan asiakkaana. Tutustutamme kuulijat tarvittaviin toimenpiteisiin sekä ohjeisiin, joilla palkanlaskenta onnistuu vaivattomasti ja helposti.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

21.01.2021

Rakastu tilinpäätösruuhkaan

Mitä jos kerromme, että alkuvuoden kiireelle, paineelle ja stressille tilinpäätösten parissa on olemassa vaihtoehto? Jopa helppo sellainen? Käännä tilinpäätösruuhka palkitsevaksi…

Lue lisää

Kolme teesiämme

Me uskomme parempaan tulevaisuuteen – myös taloushallinnon maailmassa. Parantaminen kuitenkin vaatii rohkeutta, sinnikkyyttä ja halua uudistua. Siksi olemme parempia yhdessä.

Arvosta omaa työtäsi

Kaikki ammattitaito on arvokasta, ja siihen pitää saada keskittyä. Fennoan kokonaisratkaisulla on paljon suurempi tehtävä kuin vain taloushallinnon tehokas ylläpitäminen. Se on luotu ennen kaikkea helpottamaan arkea ja tukemaan omaan ammattitaitoon keskittymistä.

Helppous ja varmuus edellä

Sen sijaan, että vain lupaisimme helppoja toimintoja, teemme jatkuvasti töitä helppouden ja sujuvuuden kehittämisen eteen. Se vaatii tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa sekä asiakkaittemme kuuntelua – ja olemme sitoutuneet vahvasti molempiin.

Uskalla haastaa vanhat tavat

Vallitsevien tapojen ja käytäntöjen haastaminen vaatii rohkeutta, mutta yhdessä se on helpompaa. Me uskomme siihen, että jatkuva kehittyminen on parhaimpien tuloksien taustalla. Siksi rohkaisemme sekä omia tekijöitämme että asiakkaitamme vaatimaan parempaa, helpompaa ja tehokkaampaa.

Miksi automatisoida?

Muun muassa laskuja voi saapua montaa eri kanavaa pitkin, jolloin samaan aikaan pitäisi huolehtia postitse tulleista paperilaskuista, verkkolaskuista sekä vielä sähköpostilaskuistakin. Automatisoitu taloushallinto varmistaa, että kaikki tarvittava hoituu luotettavasti ja että oikea tieto löytää tiensä oikeaan paikkaan.

Tutustu ominaisuuksiin

Miksi digitalisoida?

Sähköisiä ja helppokäyttöisiä toimenpiteitä voit hoitaa niin puhelimella kuin läppärilläkin siellä, missä haluat. Digitaalisilla allekirjoituksilla paitsi nopeutat kaikkien työntekoa, teet siitä samalla turvallisempaa kuin koskaan ennen.

Tutustu ominaisuuksiin