StatBun

Kuvaus

Tiedot siirtyvät Fennoasta StatBuniin, mutta eivät StatBunista Fennoaan. Fennoasta siirretään kirjanpitotiedot kohdistuksineen. Ajastettu haku joka yö. Manuaalinen haku mahdollista milloin vain suoraan StatBunista.

Uuden sukupolven rooliperusteinen BI-alusta älykkäämpään johtamiseen

StatBun on uuden sukupolven liiketoiminta-alusta älykkäämpään tiedolla johtamiseen.

StatBun tuo tarvitsemasi liiketoimintatiedon, älykkäät yrityksen johtamisen työkalut sekä tarvitsemasi kumppani- ja palveluverkoston, kaikki yhdelle helppokäyttöiselle BI-alustalle.

Sano hyvästit perinteisten BI-työkalujen rajoituksille. Saat StatBunin käyttöön minuuteissa ja sen laajentaminen on aivan yhtä helppoa. Organisaatiosi käytössä StatBun mullistaa yrityksesi suorituskyvyn johtamisen. StatBun valjastaa käyttöösi suuren määrän innovatiivisia ja älykkäitä ominaisuuksia, joiden ansiosta käyttäjät yksinkertaisesti rakastavat sitä.

StatBun- alustalla organisaatiosi jäsenten ja ulkoisten sidosryhmiesi välinen työskentely ja vuorovaikutus tapahtuu rooliperusteisesti aina kunkin organisaation yksilöllisiin tarpeisiin perustuen. Rooleja on helppo perustaa ja purkaa ja uusien rooliperusteisten käyttäjien kutsuminen StatBuniin on helppoa. Rooleille voidaan kytkeä käyttöoikeuksia ja -rajoituksia täysin vapaasti. Henkilöiden vaihtuessa roolit säilyvät ja yrityksen toiminnan jatkuvuus on aina turvattu.

StatBunin tulevat ohjelmistopäivitykset tuovat mukanaan vieläkin mullistavampia ominaisuuksia ja työkaluja. Nämä määrittelevät uudelleen sen, miten hyödynnät datan voimaa organisaatiossasi. StatBun mahdollistaa mm. yrityksen arvon kehityksen seurannan, erilaisia kilpailija- ja toimialavertailuja sekä vaikkapa elinvoimaisuus- ja vastuullisuusraportoinnin, StatBuniin julkaistaan piakkoin myös älykäs markkinapaikka. Yritysohjelmistojen, -palvelujen sekä -rahoituksen myyminen, hakeminen ja hankinta ei koskaan ole ollut näin helppoa.

Koe tiedolla johtamisen tulevaisuus jo tänään. Dataan perustuva päätöksenteko ei enää koskaan ole samanlaista.

Budjetointi, Kassavirtaennustaminen, Konsernitilinpäätös, Konserniraportointi