Manuaalitestaaja

Oletko aina halunnut työskennellä kotimaisessa kasvuyrityksessä, jolla asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa? Entä sykkiikö sydämesi ohjelmistoille ja saako niiden tutkiminen sinut innostumaan?  Luehan lisää, sinä saatat olla tiimimme puuttuva palanen.

Manuaalitestaajan tehtävässä keskityt testaamaan ja varmistamaan Fennoan uusien ominaisuuksien ja kehityksen toimintavarmuutta. Työssäsi poraudut pintaa syvemmälle ja testaat näitä ohjelmiston ominaisuuksia, korjauksia ja muutoksia niihin tulleiden tehtävien mukaisestiToimit yhteistyössä mm. devaajien sekä tuotepäälliköiden kanssa. Viihdyt hyvin tehtävässä, jos olet utelias ja sinua motivoi jatkuva uuden oppiminen.

Lue lisää ja hae mukaan!

HR-asiantuntija

HR-asiantuntijan monipuolisessa tehtävässä pääset keskittymään Fennoalaisten työsuhteen koko elinkaaren hallintaan ja varmistat työsuhteisiin liittyvien asioiden saumattoman sujumisen alusta loppuun saakka. Hallinnoit tottuneesti eri järjestelmiä ja tuot rohkeasti esiin näkemyksesi niiden sekä hr-prosessien kehittämisestä. Työssäsi pääset myös koordinoimaan koulutuksia sekä järjestämään henkilöstötilaisuuksia Fennoalaisille.

Viihdyt hyvin tehtävässä, jos omaat innokkaan ja kehittämishenkisen asenteen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä.

Meillä voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa!

Lue lisää ja hae mukaan!

Full-stack Developer (PHP)

Full-stack Developerina pääset kehittämään Fennoan digitaalista taloushallinnon sovellusta, jolla on yli 35 000 loppuasiakasta. Sovellukseen kuuluu montaa erilaista tuoteominaisuutta, joten roolissa on mahdollista päästä kehittämään omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan sovelluksen eri toimintoja. Full-stack kehittäjänä pääset ottamaan kokonaisvaltaisesti vastuuta sovelluksen kehittämisestä – suunnitteilla on esimerkiksi isompiakin refaktorointeja, jotta saadaan mm. Frontti-tekemistä modernisoitua entisestään.

Lue lisää ja hae mukaan!

Sysadmin & DevOps Engineer

Sysadmin & DevOps Engineerinä pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan hands-on -tasolla tehtäviä, kuten esimerkiksi asioiden automatisointia, palveluiden konfigurointia, julkaisuputkien rakentamista suorituskyky- ja luotettavuusparannuksia ja ylläpitoon liittyviä asioita. Fennoalla käytössä on kotimaisen toimijan UpCloudin palvelut, koska olemme halunneet valita kotimaisen toimijan, jonka palvelimet sijaitsevat fyysisesti Suomessa.

Lue lisää ja hae mukaan!

Avoin hakemus

Voit aina tehdä meille avoimen hakemuksen. Olemme kiinnostuneita hyvistä tiimipelaajista, jotka haluavat olla mukana rakentamassa parempaa arkea kaikille taloushallinnon parissa työskenteleville!

Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekry@fennoa.com

Millainen Fennoa on työpaikkana?

Lue lisätietoja tiimiltä kerätyistä palautteista, eduistamme ja arvoistamme!

Fennoa työpaikkana