Ohjelmisto

Kattava ja kehittyvä ratkaisu tarpeisiisi nyt ja huomenna

Fennoan taloushallinnon järjestelmä palvelee niin tilitoimistoa kuin sen asiakastakin. Meillä kaikilla on yhteinen tavoite: oman osaamisen avulla menestyminen. Kun kaikki tarvittava on koottu yhteiseen palveluun, voi jokainen taloushallinnon ylläpitoon osallistuva osapuoli keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Yhdessä olemme parempia. Siksi rohkea kehittyminen ja totuttujen tapojen haastaminen on osa kokonaisvaltaisen ratkaisun tarjoamista.

Kirjanpitoa modernien vaatimusten ehdoilla

Fennoan taloushallinnon järjestelmässä kirjanpito on kaiken perusta. Kaikki muut osiot toimivat yhteistyössä sen kanssa reaaliaikaisesti ja saumattomasti. Fennoa tekee kirjanpidon rutiineista automaattiset, sähköiset ja nopeat.

Faktat toimintasi johtamisen ytimessä

Oikea ja ajantasainen tieto on Fennoan ohjelmistossa aina työsi tukena. Fennoa Ohjaamo on tiivis osa kokonaisratkaisua, joka helpottaa työnteon johtamista ja kannattavuuden tarkkailua muun muassa työajan seurannassa.

Fennoassa tiedät aina, mistä maksat

Sinulla on oikeus selkeyteen kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Fennoan käyttäjinä vastaasi ei tule ikäviä yllätyksiä tai kalliita lisämaksuja, kun ohjelmisto ja sen hinnoittelu on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Luettelo ominaisuuksista

Kolme teesiämme

Me uskomme parempaan tulevaisuuteen – myös taloushallinnon maailmassa. Parantaminen kuitenkin vaatii rohkeutta, sinnikkyyttä ja halua uudistua. Siksi olemme parempia yhdessä.

Arvosta omaa työtäsi

Kaikki ammattitaito on arvokasta, ja siihen pitää saada keskittyä. Fennoan kokonaisratkaisulla on paljon suurempi tehtävä kuin vain taloushallinnon tehokas ylläpitäminen. Se on luotu ennen kaikkea helpottamaan arkea ja tukemaan omaan ammattitaitoon keskittymistä.

Helppous ja varmuus edellä

Sen sijaan, että vain lupaisimme helppoja toimintoja, teemme jatkuvasti töitä helppouden ja sujuvuuden kehittämisen eteen. Se vaatii tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa sekä asiakkaittemme kuuntelua – ja olemme sitoutuneet vahvasti molempiin.

Uskalla haastaa vanhat tavat

Vallitsevien tapojen ja käytäntöjen haastaminen vaatii rohkeutta, mutta yhdessä se on helpompaa. Me uskomme siihen, että jatkuva kehittyminen on parhaimpien tuloksien taustalla. Siksi rohkaisemme sekä omia tekijöitämme että asiakkaitamme vaatimaan parempaa, helpompaa ja tehokkaampaa.