Tilitoimistoille

Johda toimintaasi faktoilla

Taloushallinnon kokonaisratkaisuna Fennoa paitsi sujuvoittaa työntekoasi, myös muuttaa sen keskittyneeksi ja tehokkaaksi. Sellaiseksi, miltä horjumattoman ammattitaidon kuuluukin näyttää.

Fennoa Ohjaamo tuottaa oikeaa ja ajantasaista tietoa kirjanpitäjien ja palkanlaskijoiden tehtävistä sekä tilitoimiston asiakkaiden digitaalisuusasteesta ja kannattavuudesta. Fennoan toiminnanohjauksella varmistat, että tärkeät päätöksesi pohjautuvat aina faktoihin.

Sujuva ja suoraviivainen käyttöönotto

Fennoan käyttöönottoon sisältyy aina etänä tapahtuva pääkäyttäjien peruskoulutus. Koulutusta voit aina tilata tarvittaessa lisää etänä tai paikan päällä, juuri sinulle sopivalla tavalla.

Lue lisää

Tukenasi aina tarvittaessa

Kuten tuttu sanontakin kuuluu, mielestämme tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Tilitoimiston pääkäyttäjänä tavoitat Fennoan sovellustuen arkisin puhelimitse tai sähköpostilla. Lisäksi tukenasi on kattava ohje- ja videokirjasto.

Lue lisää

Tuomme eri alojen ammattilaiset yhteen

Fennoan pitkälle tuotteistettu kokonaisuus ja automatiikka ovat mahdollisia vain luotettavien yhteistyökumppanien avulla.

Kumppanuusohjelmassamme eri alojen ammattilaisten osaaminen on yhdistetty toisiinsa syvemmin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin.