Asiakasmäärien kasvaessa tukeemme tulee enemmän kysymyksiä. Siksi myös asiakaspalvelutiimimme kasvaa. Joukkoomme on liittynyt uusi kasvo, Stella Suutari.

Stellan vapaa-aika kuluu kotosalla, koirien kanssa lenkkeillessä ja salilla käydessä. Hän nauttii rauhallisesta oleskelusta lukien ja elokuvia katsellen.

Stella on koulutukseltaan merkonomi ja hän on kartoittanut työkokemustaan jo hyvin nuoresta pitäen. Aikaisemmissa työpaikoissa hän on hoitanut muun muassa eri yritysten laskutusta ja muita toimistotöitä. Ennen Fennoaa hän toimi ohjelmistoasiantuntijana ja Customer success managerina taloushallinto-ohjelmistotalossa.

Fennoaa Stella oli seuraillut jo jonkin aikaa ja kuullut siitä eri tahoilta paljon positiivista. Lopulta hänen kiinnostuksensa kasvoi niin paljon, että hän päätyi laittamaan avoimen hakemuksen. Se kannatti!  

Fennoassa Stellaa kiinnostaa kasvu ja mahdollisuus oppia paljon uutta. Hän tykkää pohtia asiakkaan kanssa ratkaisuja asioihin. Stella tuo omalla olemuksellaan Fennoan asiakkaille iloisuutta ja asenteellaan hyvää asiakaspalvelua.

Uusimmat blogiartikkelit