Fennoa-palvelun keskeisin tavoite on suomalaisten tilitoimistojen työn tehostaminen ja digitalisointi. Päästäksemme tavoitteeseemme keräämme käyttäjiltämme jatkuvasti suoraa palautetta ja kehitysehdotuksia toiminnastamme sekä ohjelmistomme käytöstä.

Syys–lokakuussa 2020 teetimme myös laajan asiakastyytyväisyystutkimuksen ulkopuolisella toimijalla. Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa asiakkaiden tyytyväisyyttä Fennoan ohjelmiston ja palveluiden eri osa-alueisiin: tutkimuksessa selvitettiin mm. Fennoaan liitettyjä mielikuvia, suosittelu- ja uudelleenvalintatodennäköisyyttä, yhteistyön sujumista Fennoan kanssa, Fennoan toiminnan kehittymistä, vertailua muihin palveluntarjoajiin sekä Fennoan käytön määrää jatkossa. Sähköisen kyselyn Fennoan asiakkaille toteutti Innolink. Tulokset perustuvat 225 vastaukseen.

Tutkimuksen tuloksista meitä erityisen paljon ilahdutti mm. se, että yhteistyö Fennoan kanssa koetaan sujuvaksi ja helpoksi: Poikkeuksellisen hyvin olemme onnistuneet tuen ja myyntihenkilöstön ystävällisyydessä ja palvelualttiudessa sekä asiakkaan tilanteen ymmärtämisessä. Lisäksi tutkimukseen vastanneet kokivat, että palvelu auttoi heitä tehostamaan omaa työskentelyä. Myös mielikuvat Fennoasta ovat erittäin positiivisia. Fennoaa kuvailtiin ennen kaikkea nykyaikaiseksi, kehittyväksi, luotettavaksi, joustavaksi sekä asiakaslähtöiseksi.

Jatkuvaa kehitystyötä asiakkaiden toiveita kuunnellen

Alusta saakka asiakkaidemme tyytyväisyys on ohjannut vahvasti kaikkea toimintaamme. Vain asiakkaidemme toiveita kuunnellen ja yhdessä heidän kanssaan meidän on mahdollista kehittää paras mahdollinen taloushallinnon työkalu.

Saimme tutkimuksessa runsaasti avointa palautetta ja kehitysehdotuksia, nämä käydään huolellisesti läpi. Todella lämpimät kiitokset kaikille vastaajille erittäin arvokkaasta palautteesta”, päättää toimitusjohtaja Mikko Kalliovaara.

Lue koko tutkimus Innolinkin sivuilta »

Haluatko kokea itse, kuinka helppoa Fennoan ja sen uuden Palkat-toiminnon käyttäminen on? Varaa tilitoimistollesi Fennoa-palvelun etädemo! Etädemossa esittelemme Teams-etäyhteydellä, kuinka Fennoa helpottaa kirjanpitäjän työtä ja auttaa yrityksen talouden johtamisessa.

Uusimmat blogiartikkelit