20.10.2022 klo. [11:30] CapMan Growth lehdistötiedote

CapMan Growth sijoittaa nopeasti kasvavaan ohjelmistoyhtiö Fennoaan. Yhtiö kehittää ja tarjoaa digitaalisen taloushallinnon pilvipalvelua. Yhtiön liikevaihto ja kannattavuus ovat kymmenkertaistuneet viime vuosien aikana.

CapMan Growthin lisäksi myös Ilmarinen sijoittavat yhtiöön. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja ja perustajaosakas Mikko Kalliovaara sekä yhtiön tuotekehitysjohtaja ja perustajaosakas Lasse Elfving jatkavat nykyisissä tehtävissään sekä merkittävinä enemmistöosakkaina.

Fennoa kehittää ja myy digitaalisen taloushallinnon pilvipalvelua tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Vuonna 2014 perustettu yhtiö työllistää 32 henkilöä ja palvelee noin 500 tilitoimistoa, sekä kymmeniätuhansia näiden asiakasyrityksiä.

Perustamisestaan lähtien yhtiö on kasvanut eksponentiaalisesti; viimeisen kolmen vuoden ajan yhtiö on kasvanut yli 100 % joka vuosi. Kasvun ajurina on ennen kaikkea laadukas, markkinoiden huipputasoa oleva ohjelmisto, jota yhtiö jatkuvasti kehittää. Ohjelmisto mahdollistaa muun muassa markkinoiden korkeatasoisimman taloushallinnon työvaiheiden ja prosessien automaation. Taloushallintoliiton toteuttamassa kyselyssä Fennoa sai johdonmukaisesti kärkitason pisteet, mukaan lukien korkeimman yleisarvosanan, sekä korkeimman NPS-luvun.

”Olemme todella innoissamme siitä, että pääsemme yhdessä Fennoan tiimin kanssa rakentamaan yhtiön tulevaa kasvua. Tähän mennessä he ovat rakentaneet ensiluokkaisen ratkaisun pitäen asiakkaan ja loppukäyttäjän keskiössä. Tämä heijastuu niin asiakaspalautteessa kuin yhtiön nopeassa kasvussa.”, sanoo CapMan Growthin osakas Heikki Juntti.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme CapManin ja Ilmarisen osaksi Fennoan seuraavaa kasvuvaihetta. Nämä vahvat kotimaiset omistuskumppanit tukevat Fennoan kasvamista markkinajohtajaksi käynnissä olevassa taloushallintoalan digimurroksessa. Meille ja asiakkaillemme on erityisen tärkeää, että voimme jatkaa kasvua itsenäisenä yrityksenä arvojemme mukaisesti.”, kommentoi Fennoan toimitusjohtaja Mikko Kalliovaara.

Lisätietoja:

Heikki Juntti, partneri, CapMan Growth, +358 40 556 8899
Mikko Kalliovaara, perustaja ja toimitusjohtaja, Fennoa Oy, +358 40 763 6347

CapMan Growth on johtava suomalainen kasvusijoittaja, joka tekee merkittäviä vähemmistösijoituksia vahvaan kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääviin yrityksiin. CapMan Growth on osa CapMania, joka on johtava pohjoismaalainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. CapMan on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteista growth.capman.com ja www.capman.com. 

Fennoa on vuonna 2014 perustettu kotimainen yritys, joka kehittää ja myy digitaalisen taloushallinnon pilvipalvelua tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Fennoaa käyttää jo 500 tilitoimistoa ja kymmeniätuhansia yrityksiä/yhteisöjä ympäri Suomea. Lisää tietoa saat osoitteesta www.fennoa.com

Kurkkaa miten Fennoa pärjäsi taloushallintoliiton ohjelmistovertailussa!

Uusimmat blogiartikkelit