Fennoa aloittaa yhteistyön FabricAI:n kanssa, joka kehittää taloushallinnon ostolaskujen itseohjautuvaa automaatiota. Integraation rakentaminen on jo aloitettu, ja vuoden 2022 alussa Fennoan asiakkaat pääsevät tutustumaan tekoälyn käyttöön ostolaskujen käsittelyn automatisoinnissa.

FabricAI:n ja Fennoan kumppanuuden myötä ostolaskujen käsittelyn tehokkuus paranee entisestään Fennoan taloushallinnon kokonaisratkaisussa.

“On hienoa aloittaa yhteistyö FabricAI:n kanssa. Olemme jo pidempään seuranneet FabricAI:n kehitystä ja toivotamme FabricAI:n tervetulleeksi vaihtoehdoksi tehostamaan myös Fennoan asiakkaiden ostolaskujen käsittelyä”, sanoo Lasse Elfving, Fennoan CTO.

Kun FabricAI siirtyy integraation kautta saataville Fennoan asiakkaille, uudet palvelut voi ottaa käyttöön suoraan Fennoan käyttöliittymästä.

“Fennoa on hyvin pidetty taloudenhallinnan järjestelmä ja olemme saaneet paljon pyyntöjä integraation toteuttamiselle. On mahtavaa aloittaa yhteistyö Fennoan kanssa ja päästä palvelemaan myös Fennoan asiakastilitoimistoja”, kertoo Tuukka Seeslahti, FabricAI:n operatiivinen johtaja.

Ostolaskujen käsittelyn automatisoinnin eri vaihtoehdoista ja FabricAI-palvelusta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä FabricAI:n Rasmus Kanervistoon (rasmus@fabricai.fi, +358 40 7621 535).

Lisätietoja:

Juhana Heikkilä, Myyntijohtaja / Partner, Fennoa Oy
p. +358 40 5152 000 / jheikkila@fennoa.com

Tuukka Seeslahti, Head of Partnerships / COO, FabricAI Oy
p. +358 40 0585 018 / tuukka@fabricai.fi

Uusimmat blogiartikkelit