Selvitämme vuosittain asiakastyytyväisyystutkimuksen avulla sitä, miten hyvin olemme onnistuneet työssämme. Missiomme on tehdä sekä tilitoimistojen, että heidän asiakkaittensa työstä mukavampaa huolehtimalla siitä, että heillä on oikeasti helppokäyttöinen, ylimääräisiä työvaiheita karsiva ja jatkuvasti kehittyvä taloushallinnon ohjelmisto käytössään.

Millainen on Fennoa – asiakkaiden kokemuksia

Mielikuvat Fennoasta vastasivat pitkälti sitä, mihin jokapäiväisessä työssämme pyrimme. Asiakkaat kuvasivat Fennoaa helposti lähestyttäväksi, mutkattomaksi, luotettavaksi, toimivaksi, selkeäksi, asiantuntevaksi, innovatiiviseksi, yhteistyöhaluiseksi ja asiakaspalveluhenkiseksi.

Kaikenkaikkiaan, asiakastyytyväisyys on pysynyt kasvusta huolimatta korkealla tasolla. Tämä on tärkeää, sillä haluamme säilyttää erityiset vahvuutemme kasvun kelkassa. Tähän liittyy esimerkiksi se, ettei yritystä myyty kilpailijoille, vaan mukaan otettiin suomalainen kasvusijoittaja CapMan Growth, joka allekirjoittaa arvomme ja näkee niissä pysymisen tärkeyden hyvänä erottumistekijänä kilpailukentässä.

Asiakkaat ovat tyytyväisiä Fennoaan - kokemuksia Fennoasta

Avoimissa vastauksissa teemoina toistuvat Fennoan taloushallinto-ohjelmiston selkeys ja käytön helppous.

Suositteletko Fennoaa - miksi Fennoa on paras taloushallinto-ohjelmisto - asiakkaiden kokemuksia

 

96% asiakkaistamme valitsisi Fennoan uudelleen

Erityisesti mieltämme lämmitti se, että 96% asiakkaistamme valitsisi Fennoan uudelleen. Tämä on tärkeä luku, jolla mittaamme menestystä.

77% vastaajista arvioi, että Fennoa on kilpailijoitaan hieman tai selvästi parempi. 81% asiakkaistamme uskoikin Fennoan käytön kasvavan tulevaisuudessa. Toivommekin, että voisimme auttaa yhä useampaa tilitoimistoa ja yritystä keventämään taloushallinnon työkuormaa. 55% vastanneista oli päätynyt Fennoan käyttäjiksi suosittelujen kautta. Siitä lämmin kiitos kaikille suosittelijoillemme!

Fennoan käyttö kasvaa ja muita lukuja - kokemuksia Fennoasta

Yksikään yritys ei ole täydellinen. Siksi haluamme kuunnella asiakkaitamme ja kehittää toimintaamme ja palveluamme jatkuvasti. 73% vastaajista arvioikin Fennoan toiminnan parantuneen hieman tai selvästi vuoden aikana. Saimme mukavasti myös kehitysehdotuksia esimerkiksi ohjeisiin liittyen. Palaute käydään huolella läpi tiimeissämme.

Kokemuksia Fennoasta - avoimia kommentteja

Vastaajien kesken arvottiin kolme Delicard-lahjakorttia ja onni suosi seuraavia: Helena Suhonen, Markus Pulakka ja Hannu Havukoski. Onnittelut voittajille!

Toimitusjohtajamme Mikko Kalliovaara haluaa kiittää kaikkia vastaajia: ”Lämmin kiitos kaikille vastaajille äärimmäisen arvokkaasta palautteesta. Erityisesti meitä ilahduttaa, että Fennoaan ja sen kehitykseen ollaan tyytyväisiä monella eri osa-alueella ja meidät nähdään hyvänä yhteistyökumppanina. Tavoitteemme on tehdä markkinoiden paras taloushallinnon ohjelmisto yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tätä varten myös saamamme kehitysehdotukset ovat todella tärkeitä ja käymme ne huolella läpi.”

 

Kurkkaa myös Taloushallintoliiton riippumaton taloushallinto-ohjelmien vertailu!

”Helppous on ehdottomasti avainsana. Kun asiat hoituvat nopeasti ja stressittömästi, jää minulle huomattavasti enemmän aikaa keskittyä kaikkiin muihin yrittäjän tehtäviin.”

Kokemuksia Fennoasta

Uusimmat blogiartikkelit