Vedetäänpä matto heti alta: taloushallinnossa ei ole turhaa työtä. Jokainen vaihe pitää tehdä – tarkasti. Asian pihvi onkin se, kenen tai minkä on järkevintä mikäkin vaihe tehdä. Kannatko sinä hartioillasi turhia vaiheita?  

Voi kunpa se joku maksaisi ne laskut ja toimittaisi ne ja kaikki tositteet kirjanpitäjälle. Ja voi kun se joku lähettäisi laskut ja valvoisi, että ne tulevat maksetuiksi. Niin ja toimittaisi nekin kirjanpitäjälle.  

Kuten tiedät, tällaiset manuaaliset työt kaikkine vaiheineen työllistävät yllättävän paljon. Samalla ne lohkaisevat aikaa tuottavammalta työltä ja pahimmassa tapauksessa levolta ja palautumiselta. Olisiko tälle vaihtoehtoja?  

Se kuuluisa joku, jonka toivotaan ottavan koppi epämieluisista tai työläistä asioista on usein mielikuvitusolento. Mutta taloushallinnon puolella se joku on aivan todellinen -ja helposti tavoitettavissa. Tuska monimutkaisista manuaalitöistä ja mappien pyörittelyistä on ollut jo pitkään niin suuri, että ratkaisuja on rakennettu.  

Fennoan taloushallinto-ohjelmisto pudottaa työlistaltasi useita vaiheita ja sen lisäksi tekee vielä jäljelle jäävistä tehtävistäsi huomattavasti nopeampia. Se huolehtii, että sinulle kuuluvat tehtävät nousevat huomioosi juuri oikeaan aikaan. Parasta kaikessa on, että Fennoa on oikeasti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelmisto, katso vaikka mitä asiakkaat sanovat. Se on rakennettu nostamaan harteiltasi ne asiat, jotka sinne eivät kuulu. Ne eivät ole turhaa työtä, mutta on aivan turhaa käyttää sinun aikaasi niihin. Sinulla on varmasti parempaakin tekemistä.

Uusimmat blogiartikkelit