Mitä jos kerromme, että alkuvuoden kiireelle, paineelle ja stressille tilinpäätösten parissa on olemassa vaihtoehto? Jopa helppo sellainen?

Käännä tilinpäätösruuhka palkitsevaksi haasteeksi

Kirjanpitäjille vuoden alku on kiireisintä aikaa tilinpäätösruuhkasta johtuen ja ymmärrettävästikin moni on työssään aika kovilla. Tiukat aikataulut ovat arkipäivää, päivämäärät velvoittavat ja ylitöitäkin usein kertyy. Kiireestä huolimatta on oltava todella tarkkana yksityiskohtien kanssa, jotta tilinpäätökset saadaan tehdyksi oikein ja asiakkaiden tarpeet täytettyä.

Vuosien kokemuksen myötä kiireeseen oppii ehkä suhtautumaan vähemmällä stressillä, vaikka työmäärä pysyykin suurena. Onko siihen kuitenkaan pakko tyytyä? Me Fennoalla sanomme EI. Oikeanlaiseen taloushallinnon ohjelmistoon panostamalla tilannetta voi muuttaa paljon paremmaksi.

Hyvä ohjelmisto tuo ruuhkatilanteisiinkin varmuutta, säästää hermoja ja nopeuttaa asioiden hoitamista. Hommat sujuvat niin virtaviivaisesti kuin se on mahdollista eikä aikaa hukkaannu turhiin työvaiheisiin. Uskallamme jopa väittää, että onnistuneella ohjelmistovalinnalla kadoksissakin ollut työn ilo löytyy uudelleen.

Tiedätkö sen tunteen, kun joskus olet ollut niin aikaansaava päivän toimissa, että siitä on tapojensa vastaisesti pakko vähän kehua itseään somessa? Olet ollut aamupäivän metsätöissä, keskipäivällä ruokkinut koko pihapiirin lapset, iltapäivällä pessyt pyykit sekä remontoinut keittiön ja illalla vielä pakastanut seuraavaksi viikoksi lounaat. Suurin piirtein tämä on se tunne, jonka voit saavuttaa hyvin suunnitellulla ohjelmistolla – ja ehkä pieni liioittelu ei tässä kohtaa haittaa.

Fennoa on tilitoimiston paras kaveri

Fennoa on suunniteltu vastaamaan tilitoimiston tarpeisiin niin, että työnteko on aidosti innostavaa. Tiedämme, että suurin osa taloushallinnon ammattilaisista rakastaa työtään, tarkkaa numeroiden kanssa työskentelyä ja yksityiskohtien hallintaa, vaikka kiire voikin jättää nämä tunteet alleen. Fennoan avulla työn palkitsevuus palautuu jälleen – kerromme tarkemmin, miten.

  • Fennoa on helppokäyttöinen.
  • Fennoa mahdollistaa tehokkaan työskentelyn.
  • Fennoalla saadaan tuotettua asiakastarpeen mukaisia raportteja joustavasti.
  • Myös tilitoimiston asiakkaat pystyvät hyödyntämään Fennoaa haluamallaan tavalla.
  • Fennoan käyttöön on saatavilla hyvin tukea.

Yllä mainitut väittämät eivät ole vain meidän keksimiämme, vaan perustuvat Taloushallintoliiton puolueettomaan tutkimukseen. Fennoa oli kaikilla mainituilla osa-alueilla ykkönen. Lue lisää tutkimuksesta täältä: https://www.fennoa.com/fennoa-tutkitusti-ykkonen/.

Omassa asiakastutkimuksessamme kiiteltiin erityisesti tuen palvelualttiutta ja ystävällisyyttä, myyntihenkilön ymmärrystä asiakkaan tarpeista, yhteistyön yleistä sujuvuutta ja helppoutta sekä palvelun tuomaa tehoa omaan työskentelyyn.

Oletko valmis rakastumaan Fennoaan?

Aloita tutustuminen kahden tunnin treffeillä ­– varaa ilmainen Fennoa-palvelun etädemo. Esittelyssä käymme läpi Fennoan käyttöä tilitoimiston johdon, kirjanpitäjän sekä asiakkaan näkökulmasta. Tutustumme myös Fennoan etuihin ja hinnoitteluun. Tämä voi olla loistava alku pitkäaikaiselle suhteelle!

» Varaa etädemo

Uusimmat blogiartikkelit