Fennoa ja Ropo Capital ovat aloittaneet yhteistyön, joka integroi Ropon muistutus-, perintä- ja laskurahoituspalvelut osaksi Fennoan taloushallinnon pilvipalvelua. 

Fennoaan rakennetun rajapinnan kautta Ropon palveluiden hyödyntäminen on tehty Fennoan asiakkaille todella helpoksi. Palvelut voi ottaa käyttöön valitsemalla Ropon perintäkumppaniksi (Asetukset » Myyntiasetukset » Muistutukset).  Asiakas voi valita siirtyvätkö erääntyneet saatavat Ropon muistutettavaksi automaattisesti, manuaalisesti valikoiden vai erikseen määritellyin kriteerein.

Ropon muistutus- ja perintäpalvelun avulla myöhästyneistä maksuista huomauttaminen hoituu järjestelmällisesti, tehokkaasti ja asiakassuhdetta vaalien. Palveluun sisältyy aina maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu. Jos maksua ei saada kotiutettua vapaaehtoisen perinnän keinoin, voidaan perintää jatkaa oikeudellisessa perinnässä.

Ropon muistutus- ja perintäpalveluiden käyttö on vaivatonta ja kustannustehokasta; Ropon muistutus- ja perintäpalvelussa ei ole lähetysmaksuja tai tilitysprovisioita Fennoaa käyttävälle toimeksiantajalle. Palvelun tarkempi kuvaus ja hinnoittelu löytyvät Fennoan Ohje-osiosta.

Fennoan palvelukokonaisuuteen on integroitu myös Ropon laskurahoituspalvelu, jonka avulla voi joko rahoittaa tai myydä laskut Ropolle. Laskurahoitus on joustava ja helppo tapa tasata kassan kausivaihtelua, nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiutta. Rahoitusprosessi hoituu alusta loppuun asti sähköisesti ja rahat tilitetään asiakkaalle 0–3 pankkipäivän kuluessa ilman käyttömäärävelvoitteita tai kiinteitä kuluja.

Ropo Capital

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen raportointiin. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 400 talouden ammattilaista. Päätoimipisteemme on Kuopiossa. Vuosittain palvelumme kautta lähetetään yli 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. www.ropocapital.fi

Fennoa

Fennoa Oy tarjoaa tilitoimistojen kanssa yhteistyössä pitkälle kehitettyä ja automatisoitua taloushallinnon pilvipalvelua. Fennoa-ohjelmistoa käyttää yli 400 tilitoimistoa ja yli 20 000 yritystä ja yhdistystä. www.fennoa.com

 

Uusimmat blogiartikkelit