Taloushallintoliitto on toistamiseen tutkinut ja vertaillut taloushallinnon ohjelmistoja. Fennoa on jälleen saanut erinomaiset pisteet kaikissa tutkimuksen seitsemässä vertailukategoriassa. Kärkisijan saavutimme jopa kolmessa kategoriassa.

Vuosi on jo lopuillaan, mutta vielä on aikaa onnistumisten juhlintaan. Taloushallintoliiton järjestämän tutkimuksen mukaan Fennoalla on taloushallintoalan tehokkain ohjelmisto ja parhaaksi koettu yhteiskäyttö.

Tutkimukseen vastasi yli 2 000 tilitoimistoammattilaista, ja vertailussa oli mukana 15 taloushallinnon ohjelmistoa. Tutkimus koostui markkinaosuuksien tarkastelun lisäksi seitsemästä eri kategoriasta: yleisestä tyytyväisyydestä, helppokäyttöisyydestä, työskentelyn tehokkuudesta, raportoinnin toimivuudesta, yhteiskäytön onnistuneisuudesta, tukipalveluiden laadusta sekä koetusta hinta-laatusuhteesta. Vertailu toteutettiin pisteyttämällä ohjelmistot eri kategorioissa välillä 1–5.

Kärkisijalle kirimme yleisen tyytyväisyyden, toiminnan tehokkuuden ja yhteiskäytön onnistuneisuuden kategorioissa, joista ensin mainittu oli jaettu voittosija pisteillä 4,2. Kaikissa muissa kategorioissa Fennoa ylsi vähintään kolmen parhaan ohjelmiston joukkoon, minkä perusteella Fennoa on edelleen uuden sukupolven ohjelmistojen selkeä ykkönen.

Ilahduttava uutinen Fennoalle on myös se, että edelliseen, vuonna 2019 järjestettyyn kyselyyn verrattuna olemme nelinkertaistaneet markkinaosuutemme kahdesta prosentista kahdeksaan. Se on merkittävä saavutus vain kahdessa vuodessa!

Iso kiitos hyvistä tuloksista kuuluu paitsi työlleen omistautuneille fennoalaisille, myös tilitoimistoasiakkaillemme sekä kaikille muillekin Fennoan käyttäjille. Menestyvän taloushallinnon ohjelmiston luominen on mahdollista vain yhteisen kehittämisen avulla.

Tulokset ovat meille tärkeä asia myös siksi, että voimme osoittaa tekevämme paljon töitä parhaimman taloushallinnon ohjelmiston tarjoamisen eteen. Koska sinulla on oikeus toimivaan taloushallintoon.

Tutustu tutkimukseen ja lue lisää!

Uusimmat blogiartikkelit