Tänä iltana Fennoaan tuodaan taas paljon ominaisuuksia ja korjauksia auttamaan sinua jokapäiväisessä työssäsi. Tällä kertaa haluamme nostaa erityisesti aivan uuden näkymän, josta näet Asiakkaan digitaalisuusasteen! Siihen on kerätty tilitoimistojen toiveiden mukaisesti juuri ne toiminnot, joita käyttämällä Fennoasta saadaan paras tehostusvaikutus tilitoimiston asiakaskunnan hoitamisessa. Samasta näkymästä näet myös tilitoimistonne digitaalisuusasteen, mikä auttaa seuraamaan kehitystä digitaalisuuden, ja samalla tehokkuuden, saralla.
Tutustuthan muutoksiin huolella, jotta saat niiden tuomat hyödyt heti täysimittaisesti käyttöösi.
Tärkeimmät muutokset ovat:
✅ Uusi Asiakkaiden digitaalisuusaste -näkymä on lisätty Ohjaamoon tilitoimistoille. Se auttaa tilitoimistoja asiakkuudenhallintaan ja oman toiminnan tehostamiseen liittyvässä työssä.✅ Ostolaskun merkintöjen tositepäivän ja ostolaskun tositepäivän välistä tarkistusta on parannettu.

✅ Fennoa Robotin automaattista Osto- ja Matkalaskujen ensimmäistä maksamisaikaa on aikaistettu tapahtumaan klo 14.30. Muutos tehtiin, jotta Robotti ehtii aina maksaa kaikkien yritysten laskut ja myös lähettää ne pankkeihin aina ennen pankin saman päivän ns. cutoff-aikaa.

✅ Käynnissä olevalle palkka-ajolle on mahdollista lisätä samasta palkkaryhmästä uusi työntekijä. Muutos poistaa tarpeen tehdä erillinen palkka-ajo näissä tapauksissa.

Fennoan tiedotteista löydät tarkempia tietoja näistä ja muista versiopäivitykseen sisältyneistä muutoksista.

Lämmin kiitos vielä jokaiselle yhteistyöstä 🤝💚

 

Uusimmat blogiartikkelit