Tukipalveluja tuottava palvelutiimimme on saanut vahvistuksekseen alkuvuoden aikana kolme uutta huippuluokan sovellusasiantuntijaa: Laura Pietiläisen, Hannele Ylisirniön sekä Maria Montosen.

Laura Pietiläinen aloitti vuodenvaihteessa Fennoan tukitiimissä. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus asiakaspalvelusta sekä taloushallinnon ohjelmistojen ohjeistamisesta ja sovellustuesta.
 
 

Hannele Ylisirniön työkokemus on karttunut talouspalvelukeskuksissa, missä hän on työskennellyt laajan asiakasjoukon kanssa pk-yrityksistä kansainvälisiin pörssiyrityksiin saakka. Hän on toiminut aikaisemmin taloushallinnon ohjelmien parissa pääkäyttäjänä, sovellustuessa ja kouluttajana keskittyen erityisesti järjestelmien tarjoamien automaatioratkaisujen valjastamiseen yritysten käyttöön.

Maria Montonen on työskennellyt aiemmin monipuolisissa talous- ja palkkahallinnon tehtävissä tilitoimistoissa ja ohjelmistotaloissa. Hänelle on kertynyt kokemusta paitsi palkanlaskennasta ja kirjanpidosta, myös kouluttamisesta, ohjeistamisesta, käyttöönotoista ja käytön tukemisesta.

Toivotamme Lauran, Hannelen ja Marian sydämellisesti tervetulleiksi fennoalaisten joukkoon!

Uusimmat blogiartikkelit