Taloushallinnon ammattilainen: Onko suhteesi nykyiseen järjestelmäänne kuivahtanut? Onko alkuaikojen kipinä kadonnut ja eurojen pyörittäminen alkanut tuntua arkisen tylsältä? Osallistu arvontaamme ja löydä työnilo takaisin Fennoan avulla.

Fennoa tarjoaa iloa arjen keskelle

Yleensä me Fennoalla teemme tilitoimistojen työarjesta ihanampaa, mutta tällä kertaa haluamme tuoda pientä piristystä myös taloushallinnon ammattilaisten vapaa-ajalle:

Arvomme arjen vastapainoksi Luksuslahjakortin Kirkkonummen merenrantamiljöössä sijaitsevaan Långvikin kylpylähotelliin! Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle henkilölle poreammeellisessa sviitissä, jossa saapumistanne odottavat kuohuviinipullo suklaiden ja hedelmien kera, pääsyn kuntosalille ja kylpylään sekä huoneeseen tarjoiltavan aamiaisen.

Emme kuitenkaan aio lähettää sinua lomalle Fennoan järjestelmäasiantuntijan kanssa. Ota mieluummin puoliso tai ystävä mukaan ja nauti hetki irti arjesta parhaassa seurassa.

Osallistu arvontaan täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen 31.3. mennessä.

Tutustu arvonnan sääntöihin tarkemmin täältä.

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]

Panosta myös sujuvaan arkeen tilitoimistossa – valitse Fennoa

Jos yhteiselo vanhan järjestelmän kanssa ei loman jälkeen edelleenkään tunnu hyvältä, on aika muutokselle. Sen oikean taloushallintojärjestelmän kanssa kaikki nimittäin vain klikkaa – asiat toimivat kuin itsestään ilman suuria ponnisteluja.

Sellaiseksi me olemme suunnitelleet Fennoan, tilitoimistojen parhaan kumppanin.

» Tutustu Fennoaan maksuttoman etädemon avulla

Uusimmat blogiartikkelit