Me Fennoalla olemme sitä mieltä, että jokainen yrittäjä on kesälomansa tai vähintäänkin viikonloppuvapaansa ansainnut. Oikein valitulla taloushallintojärjestelmällä on sen mahdollistamisessa tärkeä rooli.

Hyvä taloushallinnon ohjelmisto helpottaa yrittäjän arkea

Kaikkihan me jo varmasti tiedämme, että moderni taloushallinto vapauttaa ajasta ja paikasta. Sen avulla voit hoitaa työt kaikista niemistä, notkoista ja saarelmista, jos niin haluat – niin meidän kuin kilpailijoidemmekin järjestelmillä.

Eroa sen sijaan on siinä, millainen taloushallintojärjestelmä on muuten. Onko sitä helppo käyttää? Onnistuuko taloushallinnon töiden hoitaminen oikeasti muiden hommien ohessa vai joutuuko niihin keskittymään erikseen ohjekirjan kanssa? Onko järjestelmä oikeasti tarpeita vastaava ja tehokas vai tuleeko sitä käyttäessä tunne, että yhden jos toisenkin jutun voisi hoitaa järkevämminkin?

Ei riitä, että taloushallinto-ohjelmisto on tilitoimiston mielestä hyvä. Sen täytyy olla sitä myös yritysten näkökulmasta, sillä näin sähköisen taloushallinnon aikaan heilläkin on vahvasti sormensa järjestelmän näppäimillä.

Kun asiat tehdään oikein sujuvaksi ja helpoksi, yrittäjän ei tarvitse hoitaa talousasioita kesäviikon päätteeksi laiturin nokasta saunan lämmitessä taustalla. Fennoan asiakkaiden työt on tehty viikon mittaan ja valmista on viimeistään, kun perhe pakkautuu mökille lähtöä varten autoon.

Sujuvuus tavoitteena kaikessa tekemisessä

Fennoassa on kattavasti kaikki tärkeimmät yritysten taloushallintoon tarvittavat ominaisuudet kirjanpidosta palkkahallintoon, ja lisäksi useita muita arkea helpottavaa toimintoa, kuten automatisoitu pankkiliikenne sekä sähköinen allekirjoittamismahdollisuus.

Vaikka olemme jo nyt tutkitusti taloushallinnon järjestelmien kärjessä, kehitämme Fennoaa edelleen johdonmukaisesti ja pyrimme koko ajan parempaan käytettävyyteen – sekä tilitoimistojen että heidän asiakkaidensa eli yrittäjien näkökulmasta.

Keräämme säännöllisesti palautetta käyttäjiltämme, jotta voimme tehdä ohjelmistomme käytöstä entistäkin sujuvampaa. Asiakkaamme ovatkin olleet äärimmäisen tyytyväisiä: asiakastutkimuksemme mukaan 99 % heistä valitsisi Fennoan uudelleen.

Palaute, jota olemme saaneet tilitoimistojen kautta heidän asiakasyrityksiltään, on myös ollut erittäin positiivista. Fennoa on koettu helpoksi ja selkeäksi käyttää, ohjelmistoista ei ole ollut ennestään kokemusta.

Oletko sinä valmis kokeilemaan Fennoaa?

Saat Fennoan lyömättömät edut yrityksesi käyttöön Fennoa-kumppanitilitoimistojen kautta, joita on jo reilusti yli 200 kappaletta eri puolilla Suomea. Löydä omasi listalta ja ota rohkeasti askel kohti helpompaa arkea Fennoan kanssa.

» Katso Fennoa-tilitoimistot tästä

Fennoa toivottaa rauhallista ja rentouttavaa kesää kaikille yrittäjille!

Uusimmat blogiartikkelit