Jos lomalla ei tullut levättyä, nyt on aika tehdä loppuvuodestasi astetta kevyempi Fennoan avulla. Kun taloushallinnon pakollisten rutiinien hoitaminen onnistuu helposti, työpäiviin ei kerry turhaan lisää pituutta. Lue, miten se on mahdollista!

Viisas pääsee vähemmällä taloushallinnossa

Yrittäjä ei pääse leipänsä ansaitsemisessa helpoimmalla, mutta työ on sitäkin arvostettavampaa. Pyöriäkseen kunnolla yhteiskuntamme tarvitsee yrittäjiä.

Kenenkään ei silti tarvitse raataa itseänsä jaksamisen äärirajoille. Kaikkeen et voi ehkä työssäsi vaikuttaa, mutta taloushallinnon juoksevien asioiden sujuvuuteen voit.

Tässä kohtaa Fennoa voi tulla apuun.

Jos et ole vielä siirtynyt sähköiseen taloushallintoon, nyt on erinomainen aika siihen. Jos taas koet, että nykyisen tilitoimistosi käyttämä ohjelmisto on yrityksellesi liian vaikeaselkoinen, vaadi muutosta tai valitse kumppaniksesi Fennoa-tilitoimisto.

Esimerkiksi näin Fennoa helpottaa yrittäjän arkea:

  • Ohjelmiston käyttö on erittäin helppoa eikä syö aikaasi turhaan.
  • Asioiden tekeminen yksinkertaistuu.
  • Pääset eroon papereiden pyörittelystä.
  • Voit olla varma, että kokonaisuus on hallinnassa.
  • Selainpohjaisen ohjelman käyttö onnistuu missä vain ja milloin vain.

Lataa ilmainen oppaamme taloushallinnon sähköistämisen hyödyistä

Oppaassa kerromme, miten sähköinen taloushallinto helpottaa arkeasi ja tehostaa ajankäyttöäsi. Sähköisten työkalujen myötä jää suuri määrä turhaa työtä pois, ja se vapauttaa aikaasi muuhun.

» Lataa opas käyttöösi tästä

Uusimmat blogiartikkelit