Kasvumme jatkuessa yhä vahvana, etsimme myyntitiimiimme kahta asiakaspäällikköä auttamaan kumppanitilitoimistojamme kasvamaan yhdessä kanssamme. Tehtävänäsi on kontaktoida asiakastilitoimistojamme itsenäisesti, tavata heitä säännöllisesti ja tukea/aktivoida myymään Fennoaa omille asiakkailleen. Lisäksi keräät arvokasta palautetta tuotekehitykseemme, organisoit asiakastilaisuuksia ja toimit Fennoan oman myynnin tukena.

Autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla tukea Fennoan tehokkaampaan hyödyntämiseen niin tilitoimistossa kuin heidän asiakkaillaankin. Sinulla on rohkeutta haastaa vanhoja käytäntöjä ja saada tilitoimistot ymmärtämään digitalisoinnin hyödyt ja laajentamaan Fennoan käyttöä asiakkailleen.  

Koska asiakkaasi ovat taloushallinnon rautaisia ammattilaisia, toivomme sinulta taloushallinnon osaamista ja mielellään tilitoimistoalan tuntemusta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan myynnillistä otetta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Eri taloushallinnon ohjelmistojen tuntemus on myös eduksi.

Työsi on liikkuvaa ja joustavaa. Olemme 100% etäorganisaatio, mutta koska asiakkaasi sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomen/Pirkanmaan alueella, ihanteellinen asuinpaikka on Helsinki-Tampere -akselilla. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielekkään työn, tyytyväiset asiakkaat, markkinoiden halutuimman tuotteen, vahvan tiimin tuen, kiinteän kuukausipalkan, bonusjärjestelmän ja työsuhde-edut (mm. vapaa-ajan terveysvakuutus, liikunta-/kulttuurietu, kodin nettiyhteys, hyvät työvälineet jne.). Vaikka olemmekin etäorganisaatio, tapaamme kuukausittain myös kasvotusten ja 2 kertaa vuodessa teemme töitä yhdessä ”lähityöviikolla”. Meillä työnteko on oikeasti kivaa!

Lähetä CV (tai LinkedIn-profiilisi) ja hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.8. mennessä otsikolla ”Asiakaspäällikkö”, osoitteeseen rekry@fennoa.com. Liitä mukaan CV:si ja/tai LinkedIn-profiilisi ja mahdolliset suosittelijasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juhana Heikkilä, jheikkila@fennoa.com tai puh. 0405152000.

 

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu kotimainen yritys, joka kehittää ja myy digitaalisen taloushallinnon pilvipalvelua tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Fennoaa käyttää jo yli 450 tilitoimistoa ja yli 23000 yritystä/yhteisöä ympäri Suomea. Taloushallintoliiton tekemässä kyselyssä tilitoimistoammattilaiset arvioivat Fennoan parhaaksi yhteiskäyttöiseksi taloushallinnon ohjelmistoksi ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Uusimmat blogiartikkelit