Usein kysyttyjä kysymyksiä

Taloushallinto vaatii syvällistä osaamista ja siksi kirjanpito kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Työnjako ja palvelut voidaan määritellä yritystä parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi kun tilitoimisto tarjoaa myös ohjelmiston osana palvelua.
Yleisimmät kysymykset liittyvät kirjanpidollisiin asioihin ja niihin tilitoimisto osaa vastata parhaiten. Tilitoimisto tuntee myös asiakkaansa parhaiten. Tekniset, ohjelmistoon liittyvät kysymykset tilitoimisto voi välittää Fennoan tuen ratkaistavaksi.
Fennoa sopii kaikenkokoisille tilitoimistoille ja yrityksille.
Fennoa sopii erinomaisesti myös yhdistyksille. Fennoasta löytyy yhdistyksille oma tilikartta ja helposti muokattavat raportit.
Kysy hinnoittelustamme lisää esimerkiksi etäesittelyn yhteydessä.
Kyllä, Fennoaan voidaan tuoda vaivattomasti aiemman kirjanpito-ohjelman tositteet ja tilikaudet tiedostona.
Kyllä, Fennoalla voidaan maksaa osto-, matka- ja kululaskut, palkat sekä tehdä tilisiirtoja. Maksaminen voidaan myös automatisoida.
Kyllä voi. Fennoan rajapintojen kautta esim. myyntilaskut saadaan siirtymään automaattisesti Fennoan myyntireskontraan. Integraatioista voit lukea lisää täältä (<- linkki integraatiosivulle)
Palkkatapahtumat voidaan syöttää suoraan Fennoaan tai mikäli yrityksellä on käytössään erillinen tuntikirjausjärjestelmä, voidaan sieltä tuoda palkkatiedot tiedostona Fennoaan.
Kyllä voit. Fennoa soveltuu kaiken tyyppisille asiakkaille, eli myös ns. mappiasiakkaat voidaan hoitaa kätevästi Fennoassa. Suosittelemme kuitenkin vähintään konekielisten tiliotteiden vastaanottoa Fennoaan kaikille asiakkaille.
Toimitusaikamme on erittäin nopea ja Fennoa on käytettävissäsi parhaimmillaan jo seuraavana päivänä.

Haluatko kuulla lisää ja kurkistaa ohjelmaa?