Fennoan taloushallinnon ohjelmiston keskiössä ovat sähköiset ja automatisoidut toiminnot. Niillä saavutetaan modernit ja tehokkaat työtavat, joita myös tilitoimisto Tilimanager Oy tavoittelee. Fennoan ohjelmiston hyödyntäminen niin paperisten kuin sähköisten asiakkaiden taloushallinnossa on nopeuttanut Tilimanagerilla kaikkien osapuolten työtä.

Tilitoimisto Tilimanager Oy:n controller Ilona Lätti kertoo, että yrityksen erityisosaamista on sen vahva sähköinen tietotaito.

Siksi Tilimanagerin työtä tukee myös Fennoa.

Tilimanagerin tärkeimpinä tavoitteina on tukea asiakasyrityksiä henkilökohtaisesti ja nähdä taloushallinnon kokonaisuus yrityksen näkökulmasta. Hiukan yli kaksi vuotta sitten ohjelmistotarjontaan valikoitunut Fennoa on tarjonnut Tilimanagerille mahdollisuuksia palvella kaikenlaisia asiakkaita samanarvoisesti – aina yhtä tehokkaasti ja sujuvasti.

“Meillä on edelleen paljon paperiasiakkaita. Hekin pystyvät toimittamaan kaikki aineistot suoraan Fennoan järjestelmään”, kertoo Iiro Leino, Tilimanagerin järjestelmävastaava.

Fennoan käyttö säästää kaikkien aikaa. Sähköisen järjestelmän ansiosta kirjanpitäjien tehtävälistalla ei ole esimerkiksi postin kautta tulleiden materiaalien käsittelyä. Sähköpostinkaan uumenista ei tarvitse etsiä tarvittavia aineistoja.

“Kun paperiasiakas on saatu toimittamaan aineistoja Fennoaan, siitä on lyhyt matka siihen, että asiakas haluaa tehdä Fennoassa myös myyntilaskuja ja hoitaa muutkin työt sähköisesti”, Leino sanoo.

Helppokäyttöisyys ja varmuus kulkevat käsi kädessä

Fennoan ohjelmisto on täysin digitaalinen ja pitkälle automatisoitu. Se on Tilimanagerin työntekijöille tärkeää niin oman kuin asiakkaidenkin työn tehostamisen kannalta.

Toinen tärkeä Fennoan valitsemisen kriteeri oli nopea käyttöönotettavuus ja omaksuttavuus.

“Asiakkaamme ovat tykänneet Fennoasta hirveästi sen selkeyden ja helppouden ansiosta”, Leino sanoo.

“Monet asiakasyrityksemme tekevät paljon toistuvaislaskuja, kuten useita satoja vuokralaskuja kuukausittain. Fennoan toiminnot ovat nopeuttaneet asiakkaiden myyntilaskutusta ja tehneet siitä suoraviivaista.”

Vaivattomasti mapeista täysin sähköiseen taloushallintoon

Sähköisen taloushallinnon hyödyt ovat merkittävät. Siksi myös Tilimanagerin kirjanpitäjät kannustavat asiakkaitaan tutustumaan taloushallinnon digitaalisiin vaihtoehtoihin.

Tilimanager on siirtänyt jo monia asiakkaitaan Fennoaan ja täysin sähköiseen taloushallinnon ylläpitoon. Mappien vaihtaminen Fennoan ohjelmistoon on joka kerta onnistunut prosessi – eikä käsin tehtyä työtä jäädä kaipaamaan.

“Teemme paljon esimerkiksi yritysjärjestelyitä ja olemme mukana sukupolvenvaihdoksissa, jotka ovat monilla yrityksillä tällä hetkellä ajankohtaisia asioita”, Lätti sanoo.

“Fennoassa taloushallinnon sähköistämisen muutos on todella helppo tehdä”, Leino summaa.

Varaa esittely

Uusimmat blogiartikkelit