Oletko valmis ottamaan napakamman otteen yrityksesi hallinnasta? Luovu papereista ja hyppää sähköiseen kyytiin! Huomaat nopeasti, miksi se kannattaa.

Paras aika siirtyä sähköisyyteen on juuri nyt

Vanha ja tuttu on usein turvallista, mutta ei välttämättä järkevintä tai tehokkainta. Tämä pätee myös taloushallinnossa. Kun maailma muuttuu, liiketoiminnankin on mukauduttava uusiin vaatimuksiin. Sähköisyys on tullut taloushallintoon jäädäkseen – ja se tekee hyvin monesta asiasta paljon helpompaa kuin ennen.

Sähköiseen taloushallintoon siirtymistä ei tarvitse pelätä tai jäädä odottamaan parempaa hetkeä. Tilitoimiston avulla sähköisen järjestelmän käyttöönotto on helppoa eikä teetä hirveästi ylimääräistä työtä.

Kun vauhtiin on päästy, voi keskittyä täysillä nauttimaan hyödyistä: muun muassa ajansäästöstä, rutiinien hoitamisen helppoudesta ja selkeästä oman yrityksen talouden kokonaiskuvasta.

Fennoa on yllättänyt monet helppoudellaan

Kun olemme kysyneet palautetta asiakkailtamme, monet ovat sanoneet, että siirtyminen sähköiseen taloushallintoon kävi Fennoan kanssa yllättävänkin näppärästi. Esimerkiksi kumppanitilitoimistomme PrimeSoft Consulting Oy:n asiakas, ravintolayrittäjä Nina Backberg-Kinnunen kuvaili tilannetta näin:

”Fennoa tuli meille käyttöön asteittain ja sitä on ollut alusta asti tosi mukava käyttää. En ole syntynyt tietokone kädessä, ja siksi aiemman ohjelman käyttö ei koskaan tuntunut turvalliselta. Fennoa puolestaan on selkeä eikä siinä ole turhia juttuja. Sen käyttäminen ei pelota, ja löydän helposti tarvitsemani tiedot.”

Tilitoimistokumppanimme ovat myös kertoneet asiakkaidensa ottaneen Fennoan erittäin hyvin vastaan. Tilitoimistopalvelut Meritili Oy:n toimitusjohtaja Merja Lindforsin mukaan paras asiakkailta saatu palaute on ollut se, ettei mitään ylimääräistä ole kuulunut.

”He eivät ole perään soitelleet, eli tilanne on selvästi parempi kuin edellisen ohjelmiston käyttöönottoaikana. Asiakkaat ovat päässeet ohjeiden avulla loogisesti jyvälle Fennoasta eikä ohjeistamiseen ole hirveästi tarvinnut palata.”

Jbb:n IT-kehityspäällikkö Johan Rönnqvist puolestaan kertoo Fennoan hyötyjen näyttäytyneen selkeästi heidän aikaisemmille mappiasiakkailleen, joilla ei aiemmin ole ollut käytössään sähköistä järjestelmää.

”He pystyvät hoitamaan asioita itse reaaliaikaisesti sen sijaan, että he tulisivat tuomaan tositteet tilitoimistoon kerran kuussa. Asiakkaat pystyvät myös hoitamaan yrityksen taloushallintoa paikasta riippumatta ja heillä on aina kaikki tiedot saatavillaan.” 

”Fennoan käytettävyydestä olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta. Järjestelmän nopeus huomataan heti sisään kirjauduttaessa. Kun klikataan, näyttöön ei tule tiimalaseja – se on erittäin tärkeää. Ne asiakkaamme, jotka ymmärtävät taloushallinnon prosesseja ja ovat tottuneita käyttämään järjestelmiä, ovat alkaneet käyttää Fennoaa aivan noin vain, kun olemme lähettäneet tunnukset.”

Lataa Matkaopas toimivan sähköisen talousprosessin rakentamiseen

Kirjoitimme helppolukuisen oppaan, jossa kerromme sähköisen taloushallinnon tuomista hyödyistä ja siitä, mistä sähköisyyteen siirtymisessä kannattaa aloittaa. Lataa opas ilmaiseksi käyttöösi ja ota ensimmäinen askel taloushallinnon sujuvampaan hoitamiseen!

» Lataa opas tästä

Uusimmat blogiartikkelit